Keystone logo

16 MA Opleidingen in Algemene studies Interdisciplinaire studies 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Algemene studies
 • Interdisciplinaire studies
Vakgebieden
 • Algemene studies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Algemene studies Interdisciplinaire studies

  Een Master of Arts (MA) -graad biedt studenten een grondige kennis om zich aan te melden voor hun toekomstige loopbaan. Het onderwerp van studie kan qua focus vergelijkbaar zijn met dat van een student, maar op een meer gevorderd niveau, of het kan een aanvullend gebied zijn dat de kennis van de student over verwante onderwerpen vergroot.

  Wat is een MA in interdisciplinaire studies? Dit geavanceerde programma kan individueel worden aangepast om afzonderlijke velden te integreren in een gespecialiseerde graad. Studenten kunnen unieke educatieve en carrièredoelen hebben die worden gehaald door het combineren van studiegebieden. Gemeenschappelijke cursussen gaan over onderwerpen als bedrijfsleven, menswetenschappen, sociale wetenschappen, milieuwetenschappen, politieke theorie, culturele studies, antropologie en onderwijs. Een master in interdisciplinaire studies kan flexibiliteit bieden die in andere graden misschien niet beschikbaar is.

  Studenten in dit type programma leren hoe ze verschillende datapunten moeten nemen en integreren om concepten te ontwikkelen en toe te passen bij het oplossen van complexe problemen. Ze ontwikkelen kritische denkvaardigheden en de communicatie- en presentatie-expertise om meerpartijen-theorieën uit te leggen.

  De kosten voor een master's degree in interdisciplinaire studies kunnen variëren, afhankelijk van het gekozen studiegebied. De student niet-gegradueerde mate kan ook een impact hebben op de kosten als extra cursussen nodig is. Een andere factor die van invloed kan zijn op de kosten, is of de student kiest voor een voltijds of een deeltijdrooster.

  Afhankelijk van het vakgebied, kunnen afgestudeerden worden leraren of professoren op community colleges of universiteiten. Veel studenten volgen een loopbaan als journalist of bedrijfsschrijver voor online of gedrukte publicaties die hun expertisegebied bestrijken. Afgestudeerden van deze programma's kunnen ook een lonende carrière vinden als politicologen of beheerders van regelgevende zaken die met overheidsinstanties werken. Non-profitorganisaties kunnen afgestudeerden aannemen als directeur, schrijvers of analisten. Bedrijven hebben interdisciplinaire studies afgestudeerden aangekeken om functies te vervullen als managers voor verliespreventie of directeuren van onderzoek en ontwikkeling.

  Interdisciplinaire studies kunnen fulltime worden gevolgd op de campus, via online lessen of in deeltijd in avondcursussen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.