Keystone logo

36 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Culturele studies Interculturele studies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Culturele studies
  • Interculturele studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Culturele studies Interculturele studies

Voor individuen op zoek naar hun persoonlijke en professionele opleiding voort te zetten, kan een Master of Arts in de Interculturele Studies een geweldige keuze die betere kansen op werk, individuele groei, en een verhoogde baan vaardigheden in een concurrerende markt biedt zijn.

Dus wat is een MA in Interculturele Studies? Deze geavanceerde opleiding helpt studenten leren over andere culturen en inzicht in de verschillende sociologische en antropologische kwesties die onze multiculturele wereld beïnvloeden. Studenten krijgen de kans om hun wereldbeeld te verbreden als ze praten over ethiek, theologie en politiek in een mondiale context. Afgestudeerden zijn ook geleerd cursussen in culturele sensitiviteit, veldonderzoek methoden, en humanitaire studies, zodat ze dan bereid om te werken, te leren, en te dienen in een verscheidenheid van culturele omgevingen.

Met de groeiende wereldeconomie, afgestudeerden met een master's degree in interculturele studies zijn in hoge vraag.Deze geavanceerde mate een groot voordeel als afgestudeerden de arbeidsmarkt betreden met een voorsprong op de concurrentie als gevolg van hun diverse culturele begrip en professionele opleiding.

Het verdienen van een Master in Interculturele Studies kan variëren van één tot drie jaar, en de kosten kunnen variëren, afhankelijk van de instelling en hun specifieke collegegeld tarieven en vergoedingen. Omdat iedere school anders is, worden de studenten aangemoedigd om hun schooltijd rechtstreeks contact op om precieze informatie over collegegeld kosten en andere mogelijke vergoedingen krijgen.

Met een Master in Interculturele Studies, zijn afgestudeerden goed uitgerust om mee te doen voor de werkgelegenheid in bij overheidsorganisaties, particuliere non-profit organisaties, en beroepsonderwijs ministeries. Alumni zijn ook werkzaam als maatschappelijk werkers, douane specialisten, en in het openbaar relatie posities. Bovendien kunnen afgestudeerden kiezen om les te geven aan de internationale hogescholen en universiteiten, of ze kunnen een internationale correspondent voor diverse media organisaties geworden.

Als u geïnteresseerd bent in het verdienen van je master in interculturele studies zijn, kan een online opleiding een manier om je diploma thuis verdienen ondanks je drukke schema te bieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.