Keystone logo

2 MA Opleidingen in Managementstudies Informatiemanagement 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Managementstudies
 • Informatiemanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Managementstudies Informatiemanagement

  Een Master of Arts (MA) -graad is een diploma dat doorgaans meerdere jaren van onderzoek op graduaatniveau omvat. Na zijn afstuderen aan de universiteit, kan een student ervoor kiezen om een ​​MA-graad na te streven om beter voorbereid te zijn op een bepaald beroepsveld.

  Wat is een MA in informatiebeheer? Deze MA-opleiding richt zich op de studie van effectieve manieren om gegevens te verzamelen, beheren en distribueren. Gezien de brede aard van dit veld, is elk individueel programma uniek en kan het een aantal verschillende focussen omvatten. Coursework is dus zeer variabel. Bijvoorbeeld, studenten in een programma gecentreerd op discours en argumentatie kunnen vereist zijn om lessen in retorische en argumentatie-analyse te volgen. Studenten ontwikkelen de sterke onderzoeksvaardigheden die nodig zijn om enorme hoeveelheden gegevens te verzamelen, evenals de tools die nodig zijn om die informatie effectief over te dragen aan een bepaald publiek.

  Een belangrijk voordeel dat studenten binnen dit vakgebied kunnen genieten als ze eenmaal hun MA hebben voltooid, is het feit dat veel carrières in informatiemanagement de MA vereisen voor doorstroom. Zonder deze graad vinden veel werknemers het moeilijk om de volle omvang van hun professionele doelen te bereiken.

  De kosten van een informatiemanagement diploma variëren van programma tot programma. Elke school heeft verschillende inschrijvingskosten, collegegeld en inschrijfgeld. Neem voor meer informatie over de kosten van een bepaald programma rechtstreeks contact op met de school via het Admissions Office.

  Na het behalen van dit diploma kunnen afgestudeerden werk zoeken in een aantal lonende en stimulerende beroepen. Afgestudeerden worden vaak consultants voor bedrijven en bedrijven, die deze bedrijven helpen om op verschillende manieren efficiënter te worden. Een steeds belangrijker wordende toepassing van informatiebeheer heeft te maken met de milieuproblemen waar bedrijven mee te maken hebben. Als milieubeheerconsulent zou een afgestudeerde van dit programma kunnen gebruikmaken van hun onderzoeks- en communicatievaardigheden om bedrijven te helpen bepalen hoe ze hun verspilling van middelen het best kunnen minimaliseren.

  Als een masterdiploma in informatiebeheer voor jou het juiste studietraject lijkt, is de eerste stap naar het inschrijven voor een programma meer informatie over de opties die momenteel beschikbaar zijn. Onze doorzoekbare database van programma's kan u daarbij helpen en u helpen bij het vinden van het programma dat het beste past bij uw planning en professionele doelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.