Keystone logo

15 MA Opleidingen in Kunststudies Illustreren 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Illustreren
Vakgebieden
  • Kunststudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Kunststudies Illustreren

Een master's degree kan vaak in twee jaar of minder worden afgerond. Echter, de meeste programma's vereisen een bachelor's degree voor inschrijving.

Wat is een MA in Illustratie? In een illustratie masteropleiding kunnen de studenten een reeks concepten bestuderen om hen te helpen hun artistieke vaardigheden en stijl te ontwikkelen. Cursussen in een programma kunnen tekening, technieken, illustratiemarkten, digitale illustratie en samenstelling van illustraties omvatten. Een programma zal meestal gericht zijn op het helpen van geleerden om een ​​goed afgeronde portfolio van werk te ontwikkelen, terwijl ze hen ook aanmoedigen hun vaardigheden te bevorderen. Studenten kunnen ook leren over het behoud van het werk origineel en het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden.

Na afloop van een programma moeten afgestudeerden een voltooide portfolio hebben die hun individuele vaardigheden en stijl toont die gebruikt kan worden om werk te waarborgen. Zij kunnen ook vaardigheden hebben ontwikkeld die hen helpen om potentiële werk te vinden of een eigen bedrijf te starten.

De kosten van een programma worden beïnvloed door veel factoren. Het is het beste voor studenten om te controleren bij hun gekozen scholen voor accurate kosten informatie, evenals informatie over beurzen, subsidies en andere vormen van financiële hulp.

Na afstuderen zijn de geleerden bereid om te beginnen met werken als illustratoren. Terwijl de meeste zullen werken onder de titel "illustrator", zijn er andere titels waarvoor ze kunnen kwalificeren. Deze omvatten tekenontwerper, boek illustrator, digitale artiest, art director, grafisch kunstenaar, spelontwerper en storyboard artiest. Afgestudeerden kunnen werk vinden in een verscheidenheid aan gebieden met een scala van bedrijven. Jobs kunnen bij verschillende werkgevers worden gevonden, zoals films, boeken, televisie en kranten. Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om zelfstandig te starten of op vrijwillige basis te werken onder contracten met verschillende bedrijven.

Als u geïnteresseerd bent in een spannende carrière op het gebied van illustratie, dan kan een MA in Illustratie een goede optie zijn. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.