Keystone logo

67 MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Godsdienstwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Godsdienstwetenschappen
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (67)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Godsdienstwetenschappen

Het behalen van een Master in de godsdienstwetenschappen is een goede keuze voor mensen die willen om anderen te helpen en streven ernaar om de wereld een betere plek. Studenten die afstuderen met een diploma in religieuze studies kunnen werken op te lossen religieuze conflicten, bieden adviesdiensten en anderen leren geduld, medeleven en begrip.

Aankomende studenten meestal vragen, wat is een MA in Religious Studies? Het is een kans om verder te studeren religies van de wereld, waaronder teksten en het werk van de belangrijke religieuze figuren. De kennis kan gebruikt worden om te helpen bij het ​​oplossen van conflicten en het verbeteren van de relaties tussen mensen van verschillende religies.

Ze zijn een aantal voordelen van het verdienen van een MA in Religious Studies. Een daarvan is dat de studenten ontwikkelen vaak een verhoogde empathie, omdat ze worden blootgesteld aan de perspectieven van vele religies.Empathie kan een zeer belangrijke vaardigheid in steeds ingewikkelder wereld van vandaag, en een belangrijk kenmerk zijn wanneer tuiten werk op bepaalde terreinen.

De kosten van een Master in de godsdienstwetenschappen verschilt van instelling tot instelling en van land tot land. Om de exacte kosten van de inschrijving te begrijpen, dienen potentiële kandidaten contact opnemen met de scholen waarin ze geïnteresseerd zijn.

Na voltooiing van een MA in Religious Studies, kunnen afgestudeerden werken in een breed scala van terreinen te vinden. Een typisch pad is om een minister te worden. Anderen na te streven onderwijs en onderzoek banen. Counseling, sociale diensten posities en gemeenschap en het welzijnswerk zijn andere alternatieven voor mensen met een master's degree in de godsdienstwetenschappen. Overheid beleidsvorming posities zijn een andere mogelijke loopbaan.

Er zijn prachtige scholen in vele landen die geavanceerde graden te bieden in religieuze studies. Onze uitgebreide database is een geweldige plek voor aankomende studenten om te beginnen met het onderzoeken van de brede waaier van opties. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.