Keystone logo

2 MA Opleidingen in Business Studies International Business Global Business 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Business Studies
  • International Business
  • Global Business
Vakgebieden
  • Business Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Business Studies International Business Global Business

Een Master of Arts in de Global Business is bedoeld voor studenten die wensen om hun onderwijs te bevorderen en verdien een postgraduaat. Deze geavanceerde mate is gebaseerd op vakken uit de sociale wetenschappen en kan een interdisciplinaire aanpak die studenten geeft een brede basis van kennis te nemen.

Wat is een MA in Global Business? Wanneer u dit programma van de studie te kiezen, zult u leren over de internationale economie en globalisering in het bedrijfsleven. U vindt de vaardigheden te verwerven om te analyseren hoe de buitenlandse economieën elkaar beïnvloeden, zowel vanuit het bedrijfsleven en politiek perspectief. Uw studies, die onder traditionele hoorcolleges en kleine seminars, en je kan de kans om deel te nemen aan masterclasses onder leiding van professionals uit de industrie hebben. Onderwerpen kunnen onder meer economie, financiën, risicobeheer, handel en het bankwezen.Door middel van je studie, dan heb je een sterke basis in de internationale business concepten die u zal begeleiden bij het identificeren van een gebied van aandacht voor uw scriptie of afstudeerproject te bouwen.

De kennis en finesse u profiteren van de voltooiing van een MA in Global Business kan helpen je carrière. Je zult in staat zijn om een ​​goed begrip van de complexe internationale economische activiteiten die een groot deel van de moderne wereld vorm te tonen.

Een master's degree in dit gebied vereist meestal twee jaar van de studie. Collegegeld, vergoedingen en kosten van levensonderhoud variëren van de ene school naar de andere. Informeer bij de scholen die u geïnteresseerd bent in het bijwonen om te leren wat te verwachten in termen van kosten bent.

Na het behalen van een MA in Global Business, dan heb je een aantal verschillende industrieën die je vaardigheden nodig vinden. Afgestudeerden worden vaak economische analisten, onderzoekers, bestuurders en beleidsmedewerkers.Multinationale bedrijven en overheden maken gebruik van degenen die uitblinken in dit gebied. Met de verbeterde professionele vaardigheden, zult u gekwalificeerd om een ​​leider in een aantal verschillende industrieën geworden zijn.

De eerste stap in het verdienen van uw Master of Arts is aan de scholen grondig onderzoek en diploma's die u interesseren. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.