Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Masters of Arts  (MA) in Geografie 2023

2 MA Opleidingen in Geografie 2023

Overzicht

Na zijn afstuderen aan andere undergraduate een bacheloropleiding of, kunnen studenten kiezen ervoor om hun opleiding met een masteropleiding 's voort te zetten. Als ze ervoor kiezen om dit te doen, zullen ze meestal ontwikkelen vaardigheden en kennis die direct gerelateerd is aan de carrière kunnen zij bij het afstuderen na te streven.

Wat is een MA in Geografische Wetenschappen, en hoe is het uniek? Wezen, geografische studies omvat het creëren van beelden van de oppervlakte van de aarde. Dit omvat cartografie, afbeelding, satellietbeelden, en anderen. Hoewel dit diploma is relatief nieuw, de praktijken op dit gebied dateren uit de oudheid. De ontwikkeling van de moderne technologie heeft geografische wetenschappen innovatieve gehouden, dus er is nog veel werk aan de winkel. In aanvulling op de geografie, studenten vaak studeren natuurwetenschappen en kunnen deelnemen aan veldexperimenten.

Afgestudeerden kunnen profiteren van de grote vraag van de professionals in de geografie.Ze kunnen de kans om een ​​spannende veld invoeren als ontwikkelingen zijn gemaakt en technologieën te verhogen. Studenten hebben ook de kans om een ​​rol te spelen bij de vorming van de toekomst van dit gebied.

Zoals elke meester 's-programma, de kosten in verband met deze nogal een beetje variëren. Verschillende scholen verschillende uitgaven zal hebben op basis van hun programma's, het land waar ze zijn, en hoe lang studie duurt. Alvorens een verbintenis, een kijkje nemen op al uw opties, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Er zijn veel carrièremogelijkheden rond de wereld in geografische wetenschappen. Professionals in kaart brengen en cartografie nodig zijn, ongeacht waar je studeert. Het is mogelijk om het werk in de publieke of private sector met de overheid of onafhankelijke organisaties te vinden. Jobs onder andere computer in kaart brengen, het decoderen van satellietbeelden, of het creëren van ruimtelijke informatie op een lokale of wereldwijde schaal. Veel carrières vereisen reizen, maar het is ook gebruikelijk om werk te vinden in een enkele locatie.

Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Geografische wetenschappen
  • Geografie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat