Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 13 Masters of Arts  (MA) in Game Design 2023

13 MA Opleidingen in Game Design 2023

Overzicht

Een Master of Arts (MA) is een graduate school diploma die in het algemeen duurt een aantal jaren in beslag, waarbij strenge cursussen in een bepaald vakgebied. Deze graad kan de deur openen naar een groot aantal high-level carrière in de student 's gebied van keuze.

Een veld waarin studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in graduate school is Game Design. Wat is een MA in Game Design? Dit pad van studie bereidt studenten voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe games en game-ervaringen. Studenten verwerven inzicht in de speltheorie, spel kunst en visuele communicatie. Cursussen benadrukt deze punten, evenals aan te raken op mediastudies aan studenten verbreden 'begrip van hoe effectieve en boeiende games te ontwikkelen.

Misschien wel het grootste voordeel van dit pad van studie is de grote vraag naar kwaliteit video games.Video game bedrijven zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en verbeterde spellen aan deze vraag, wat betekent dat getalenteerde en goed opgeleide game ontwerpers hebben zelden ver te zoeken naar mogelijkheden om werk te creëren.

Deze programma's variëren in kosten, in het bijzonder van land tot land. Als u meer specifieke informatie over het collegegeld en andere kosten in verband met een bepaald programma wilt, rechtstreeks contact opnemen met de school 's bekentenissen kantoor.

Een MA in Game Design kan vertalen in een aantal spannende carrière binnen het domein van video game ontwikkeling. Afgestudeerden kunnen zich aanmelden voor functies als game ontwerpers, video game grafisch ontwerpers en game marketing managers. De cursussen van deze programma's kunnen studenten voor al deze carrière te bereiden door het creëren van een solide basis van deskundigheid en bekendheid met de vele taken die verder gaan in het creëren van een succesvol spel.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een MA in Game Design worden aangemoedigd om te solliciteren.De eerste stap is het vinden van het programma dat het beste voldoet aan uw planning en doelen. Onze doorzoekbare lijst van scholen kan helpen in dit opzicht. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Computer Arts
  • Game Design
Vakgebieden
  • Kunststudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat