Keystone logo

1 MA Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Bankwezen 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiën en Bankwezen
Vakgebieden
  • Economische studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MA Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Bankwezen

Een Master of Arts is voor studenten die een geavanceerde opleiding willen volgen die zich richt op een specifieke discipline. Deze programma's bevatten onderwerpen in de sociale en menswetenschappen. Het duurt over het algemeen een tot drie jaar om een ​​masterdiploma te behalen, en de meeste scholen hebben een eerste vereiste voor een bachelordiploma.

Wat is een MA in Finance and Banking? In deze discipline leer je de theorieën en praktijken van financiële instellingen en markten. Je bestudeert onderwerpen als corporate finance, international banking, portfoliobeheer en beleggen. Klassen kunnen boekhouden, economie, management, analyse en bankwetgeving omvatten. U krijgt de beheersing van onderzoeks- en analysehulpmiddelen en bent bedreven in het gebruiken van de nieuwste technologie en software die is ontworpen voor de financiële sector. Je opleiding kan vereisen dat je uniek onderzoek doet en een scriptie voltooit.

Het behalen van een Master in Finance en Banking kan uw professionele referenties versterken en uw winstpotentieel een boost geven. Je zult diep ingaan op geavanceerde bedrijfsconcepten en je unieke vaardigheden en kennis zullen je een aantrekkelijk vooruitzicht bieden voor werkgevers die op zoek zijn naar huren of promoten.

Neem contact op met de scholen van uw keuze voor meer informatie over de kosten in verband met het behalen van een MA in Finance en Banking. Het collegegeld varieert sterk van school tot school.

Een masterdiploma in financiën en bankzaken kan u naar een aantal verschillende banen leiden binnen de financiële sector. U kunt ervoor kiezen om bij een bank of een beleggingsonderneming te werken. Een masterdiploma kan je kwalificeren om je carrière als manager te beginnen. U kunt mogelijk ook werken in risicobeheer of financiële analyse. Met je diploma ben je niet beperkt tot de privésector. Als u geïnteresseerd bent in het werken voor overheidsinstanties, kunt u een carrière opbouwen als adviseur of als regelgever.

Wacht niet om op weg te gaan naar grotere academische prestaties en professioneel succes. Online lessen kunnen beschikbaar zijn voor leren op afstand of voor internationale studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.