Keystone logo

19 MA Opleidingen in Economische studies Financiën 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Economische studies
  • Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Economische studies Financiën

Studenten vinden een MA in Finance ontwikkelt technische vaardigheden voor geavanceerde financiële analyse die nodig is voor real-world uitdagingen in de financiële bedrijven en banken zijn. Afgestudeerden met deze geavanceerde graad bezitten vaardigheden om onderzoek en kwantitatieve methoden toe te passen om de wereldwijde financiële zaken.

Wat is een MA in Finance? Een Master of Arts in Finance is een geavanceerde graad die studenten voor werkzaamheden in verband met de wereldwijde financiële markten voorbereidt. Studenten ontwikkelen een deskundig inzicht in de financiële theorie en vooraf aan de theorie toe te passen strategie en analyse te financieren. Toegepast onderzoek en het gebruik van kwantitatieve instrumenten aan te pakken en de financiële trends te voorspellen zijn belangrijke vaardigheden afgestudeerden winst door het curriculum van de programma's. Deze vaardigheden bereiden studenten voor op een verscheidenheid van investeringen en financiële analyse posities.

Studenten scherpen hun vaardigheden door middel van strenge cursuswerk dat begint met een basis van theorie en analyse methoden en takken uit in meer gespecialiseerde cursussen zoals financiën technologieën en financiële modellering of engineering. De voortgezette opleidingen worden geselecteerd op basis van gebieden van studenten interesse en talenten en wat is het meest van toepassing is op carrière plannen.

Er is geen standaard aantal vakken of het tijdstip van voltooiing in alle instellingen die deze cursussen. Vereisten van elke instelling zal variëren als de soorten gespecialiseerde cursussen aangeboden door de opleiding. Kosten om het programma te voltooien zal ook verschillend bij elke instelling zijn, dus studenten moeten de afzonderlijke programma's voor de tijd en het geld dat ze zullen moeten investeren in deze cursussen te controleren.

Cursussen voor dit diploma geeft studenten een voordeel bij het ​​nastreven van functies in financiën.Afgestudeerden accepteren associate rollen in grote investeringsbanken en financiële instellingen oefenen management finance, asset management, risk management en financiële prognoses. Studenten kunnen ook kiezen voor gespecialiseerde cursussen die hen voor te bereiden op het werk in de financiële engineering, kwantitatieve trading, en toegepast onderzoek.

&nbsp

Studenten die geïnteresseerd zijn in instellingen die dit programma aan te bieden kunt zoeken in onze uitgebreide database van scholen om meer informatie over de individuele eisen, kosten en meer informatie over de cursussen, zoals opties voor online leren leren. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.