Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 43 Masters of Arts  (MA) in Filosofie 2023

43 MA Opleidingen in Filosofie 2023

Overzicht

Studenten met een bachelordiploma kunnen wensen om hun opleiding met een post-graduaat te bevorderen, zoals een Master of Arts. De MA bestaat typisch uit de studie van de beeldende kunst, filosofie, Engels, en diverse andere onderwerpen. Studenten kunnen dan vooruit in hun carrière met een bredere kennis van hun specifieke gebied van de studie.

Wat is een MA in de filosofie? Behoren tot de oudste van de menselijke bezigheden, filosofie gaat over enkele van de grootste vragen over het bestaan, zoals: "Wat is waarheid?" En "Wat is de aard van de werkelijkheid? 'Afgestudeerden kunnen niet alle antwoorden te houden, maar ze zullen hebben ontwikkeld gereedschappen voor het verkennen van de vragen, oogstte deels door studie van primaire teksten, discussies en lezingen, en reflectie en strenge testen van hypothesen.Filosofie graden worden gericht op specifieke gebieden en / of problemen, zoals religie en ethiek, en aanvragers moeten bereid zijn om een ​​duidelijke verklaring waarin zij hun specifieke belangen te stellen.

Paar graden bieden meer gelegenheid voor zelfonderzoek en high-level intellectuele discours. Filosofie majors hebben de neiging om te genieten van hun werk en hun leren toepassen op hun persoonlijke bezigheden, evenals hun professionele leven. Terwijl een notoir moeilijke discipline, filosofie wekt academische discipline en kritisch denken vaardigheden die over te dragen aan de vele mogelijke velden. Na het succesvol afronden van een programma, veel afgestudeerden gaan naar promoties te verdienen.

Afhankelijk van het programma, kan neem een Master in Philosophy tot twee jaar, en de kosten variëren tussen verschillende hogescholen. Sommige factoren die een rol spelen in de kostprijs zijn welk land de school is in en of het een openbare of particuliere instelling.

Een groot aantal van de afgestudeerden in de academische wereld, op een van beide de middelbare school of HBO niveau; echter, een filosofie graad vertelt werkgevers dat een afgestudeerde geniet worstelen met moeilijke problemen, en dat hij of zij heeft een brede interesse, maar ook een hoge mate van intelligentie. Zo kunnen afgestudeerden een groot aantal potentiële loopbaantrajecten, zoals recht, psychiatrie, gezondheid administratie, informatie technologie, en de wetenschappen te volgen. Daarnaast afgestudeerden gaan vaak over tot succesvolle schrijvers, ondernemers en consultants worden.

Veel hogescholen en universiteiten bieden een beperkt aantal slots in hun filosofie programma's, dus het is belangrijk voor potentiële studenten om zo vroeg mogelijk voor de behandeling toe te passen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Filosofie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (43)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat