Keystone logo

43 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Europese studies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Europese studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (43)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Europese studies

Een Master of Arts in European Studies richt zich op de manier waarop Europa ziet zichzelf en zijn plaats in de wereld. Deze geavanceerde mate biedt de mogelijkheid voor studenten om de verschillende krachten die de nationale en internationale beleid vorm te onderzoeken.

Precies wat is een MA in Europese Studies? Hoewel de programma's variëren tussen de instellingen en over de hele wereld, het verdienen van een Master in European Studies vraagt ​​van leerlingen om de manieren waarop de Europese landen bepalen zelf en hoe die keuzes gevolgen hebben voor zowel individuen als andere landen ontleden. Studenten die afstuderen van een MA in Europese Studies programma zal niet alleen een stevige greep op de economische, politieke en culturele klimaat in de huidige Europese Unie, zullen ze ook inzicht in de universele thema's van macht, cultuur, en de invloed die vorm hielp dat het klimaat .

Kiezen voor een MA in Europese Studies nastreven is een uitstekende manier om een multidisciplinaire kennis over Europa en de landen die er deel van uitmaken te verwerven. Deze specialistische kennis bereidt afgestudeerden voor succes in een breed scala van loopbanen.

Collegegeld voor een geavanceerde graad in Europese studies varieert tussen instellingen en tussen landen. Het is belangrijk om contact op specifieke scholen voor Actuele informatie over de bijbehorende kosten met het verdienen van een MA in Europese Studies.

Veel studenten die afstuderen met een MA in Europese Studies gaan om te werken met overheden en non-profitorganisaties aan lokale, nationale en internationale beleid te voeren. Anderen werken met de private sector bedrijven die belangen in de Europese landen. European Studies afgestudeerden ook blijven werken in de academische wereld, het nastreven van doctoraten en het veiligstellen van de werkgelegenheid als professoren en onderzoekers.

&nbsp

Er is een grote verscheidenheid van Europese Studies programma's om uit te kiezen. Terwijl sommige programma's profiteren van hun Europese vestigingen, kan de elite Europese Studies programma's zijn te vinden in de hele wereld. Het is zelfs mogelijk om een MA in Europese Studies online te verdienen. Online programma's hebben het voordeel dat extreem flexibel en vaak maken van nieuwe technologie om concepten duidelijk en beknopt uitleggen. Een Master of Arts in European Studies kan precies de loopbaan rand die u zoekt. Onze database kunt u overeenkomen met het programma dat geschikt is voor u. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.