Keystone logo

1 MA Opleidingen in Energiestudies Energiebeheer 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Energiestudies
 • Energiebeheer
Vakgebieden
 • Energiestudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular study format

  Popular locations

  MA Opleidingen in Energiestudies Energiebeheer

  Een Master of Arts, of MA, is een geavanceerd academisch onderscheid dat wordt verdiend door diegenen die een vooraf bepaalde reeks cursussen in een bepaald gebied daadwerkelijk voltooien. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om de MA te volgen om hun loopbaanperspectieven te verbreden en meer geld te verdienen.

  Wat is een MA in Energy Management precies? Deze uitgebreide geavanceerde opleiding duurt over het algemeen tussen de twee en drie jaar om te voltooien en is bedoeld voor mensen met bestaande graden in de boekhouding, business, financiën, economie, algemene wiskunde, informatica, engineering of een gerelateerd veld. Studenten in deze cursussen moeten een intensieve studie en een nauwkeurige beoordeling van onderwerpen zoals het milieu en duurzaamheid verwachten, evenals gebieden als economie, investeringsbankieren, handel en strategie met betrekking tot energie.

  Afgestudeerden van masteropleidingen in energiebeheer vinden over het algemeen dat ze gekwalificeerd zijn voor meer lonende en winstgevende carrières dan voordat ze het masterdiploma behaalden en ook dat ze doorgaans hogere lonen kunnen verdienen. Master-ontvangers zijn over het algemeen ook in staat om les te geven op het collegiale niveau, als ze ervoor kiezen om dit te doen.

  Vanwege de aanzienlijke verschillen in collegegeld van het ene MA in het Energy Management-programma naar het volgende, moeten aanstaande studenten contact opnemen met het Admissions Office van elke school van belang voor tijdige collegegeldtarieven.

  Succesvolle afgestudeerden van Master of Arts in Energy Management-programma's vervullen een aantal lucratieve rollen binnen de energiesector. Velen gaan werken voor banken, energiebedrijven, overheidsorganisaties, nutsbedrijven, regelgevende instanties of financiële adviesbureaus. Anderen gebruiken hun masterdiploma om les te geven op universiteits- of universitair niveau, terwijl anderen er nog steeds voor kiezen terug te keren naar school om te doctoreren.

  Toekomstige studenten die meer willen weten over de vele educatieve mogelijkheden binnen de energiemanagementsector worden aangemoedigd om onze database te verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.