Keystone logo

6 MA Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Economisch beleid 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Rechtenstudies
  • Beleid
  • Economisch beleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Economisch beleid

Een Master of Arts programma richt zich vaak op een terrein van de vrije kunsten, zoals literatuur, kunst of filosofie. Masterprogramma's kan slechts één of twee jaar in beslag nemen, maar zullen talloze kansen op werk met langdurige voordelen. Deze programma's zijn beschikbaar voor studenten die al een bachelordiploma hebben afgerond.

Wat is een MA in het economisch beleid? Afhankelijk van de specifieke focus door de student gekozen, kan de studie van het economisch beleid cursussen in de toegepaste beleid, de ontwikkeling van het economisch beleid, integrale economische ontwikkeling of de macro-economie te betrekken. Studenten zullen kijken naar de wisselwerking tussen organisaties of verenigingen zoals ze worden beïnvloed door de politiek en de veranderingen in de economie. Het programma heeft betrekking op onderwerpen die studenten te analyseren en te beïnvloeden beleid, vaak met een wereldwijde impact te bereiden.

Studenten ontwikkelen van technische vaardigheden om resultaten te produceren op basis van duidelijke informatie en een juist begrip van de macro- en micro-omgevingen. Studenten van het programma te ontwikkelen ook vaardigheden om ontwerpen en voeden hun economische programma, met de mogelijkheid om de effectiviteit van deze programma's evalueren. Gedurende het programma, studenten verdienen waardevolle perspectieven belangrijk om ethische initiatieven en instellingen.

De kosten van deelname aan deze programma's kunnen veel variëren en worden beïnvloed door de kosten van levensonderhoud rond de school. Dit geldt met name als de scholen bevinden zich in een aantal landen. Voor accurate informatie over collegegeld en andere kosten, moeten aspirant-studenten individueel contact met de scholen.

Afgestudeerden van dit soort programma's te vinden posities in lokale en nationale overheden, private ondernemingen, banken, non-profit organisaties, adviesraden en wereldwijde gezondheid en voeding agentschappen.Werkgelegenheid kan worden gevonden met lokale en internationale organisaties, met afgestudeerden toegang tot het belonen van een loopbaan op een wereldwijd speelveld. Andere mogelijkheden zijn onder andere toegang tot onderzoek en onderwijs posities of goed betaalde consultancy posities. Sommige functiebenamingen omvatten beleid analisten en economische managers.

Als de kans om positief te beïnvloeden gemeenschappen op mondiaal niveau een beroep op u, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.