Keystone logo

15 MA Opleidingen in Economische studies Economie Economie en Bedrijfswetenschappen 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Economie en Bedrijfswetenschappen
Vakgebieden
  • Economische studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Economische studies Economie Economie en Bedrijfswetenschappen

Een MA of Master of Arts, is een soort diploma dat hogescholen of universiteiten award aan studenten die een bepaald niveau van bekwaamheid hebben geleverd in hun gekozen vakgebied. Dit programma kan één of twee jaar duren en heeft meestal een soort van examen of afstudeerproject op zijn hoogtepunt.

Wat is een MA in Business and Economics? Een van de belangrijkste doelen van dit programma is om studenten te begrijpen en te analyseren een verscheidenheid van verschillende sociaal-economische problemen te leren. De studie van de belangrijkste economische principes en hun relatie tot de huidige staat van de wereldwijde economie kan ook worden verwacht. Cursussen kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals financiën, lokale en internationale bedrijfsleven, media, business management en business en economische ethiek.

Deze graad opent vele academische en professionele deuren. Afronding van het programma geeft afgestudeerden kansen om te dienen in leidinggevende posities in hun vakgebied.Afgestudeerden vinden ook dat met een MA, zij toegang tot het hoger salarisschalen dan die zonder het diploma te hebben. Dit postgraduaat kwalificeert haar studenten voor een uitdagende en lonende carrière met de potentie om wereldwijd beïnvloeden gemeenschappen.

Er zijn veel kosten verbonden aan het bijwonen van een MA-programma, en ze verschillen sterk van de ene school naar de andere. Voor de meest accurate informatie over collegegeld en de daarmee verband houdende vergoedingen, moet aspirant-studenten rechtstreeks contact opnemen met de school van hun keuze.

Afgestudeerden van dit programma vinden carrièremogelijkheden in overheidsgebouwen, financiële instellingen, commerciële organisaties en bedrijven van alle soorten en maten. Afgestudeerden worden vaak professionele economen, onderzoekers, financial officers, controllers, adviseurs en financieel adviseurs. Deze graad bereidt afgestudeerden voor leidinggevende functies op het gebied van vermogensbeheer, corporate economie, marketing en human resource management te houden.

Als deze lucratieve carrière lijken interessant voor u, herziening van de opties in het programma lijst om meer informatie over de scholen en de programma's die precies bij u passen te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.