Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 17 Masters of Arts  (MA) in Duurzame Economische Studies 2023

17 MA Opleidingen in Duurzame Economische Studies 2023

Overzicht

Veel studenten met als doel hun carrière te bevorderen, kiezen ervoor om een ​​Master of Arts te volgen, een diploma dat zich over het algemeen richt op menswetenschappen en sociale wetenschappen. Het voltooien van deze graad omvat meestal een rigoureuze studie van cursussen, onderzoek en soms zelfs collaboratieve projectdeelname.

Wat is een MA in Sustainable Economic Studies? Deze opleiding probeert theoretische kennis samen te voegen met praktische toepassing in de bedrijfswereld. Hiertoe nemen studenten deel aan een reeks cursussen die onderwerpen als bedrijfsethiek, milieuduurzaamheid en risicobeheer kunnen omvatten. Ze kunnen ook deelnemen aan de praktische toepassing van deze concepten op de werkplek, hetzij op hun eigen baan, hetzij in groepsstudies, excursies en coachingsmogelijkheden.

Studenten van deze graad kunnen waardevolle leiderschapscompetenties verwerven, die hun vermogen kunnen bevorderen om met vertrouwen anderen te leiden vanuit verantwoordelijke posities. Het leren van gemeenschapseigendom helpt hen bij te dragen aan hun gemeenschappen en heeft het potentieel om het respect van hun medeburgers te verdienen. Afgestudeerden kunnen ook planningsvaardigheden verwerven, waardoor hun kans op welvaart en het bereiken van doelen in het dagelijks leven toeneemt.

Het behalen van een Master of Arts kan enkele jaren duren en de kosten variëren van locatie tot locatie. Studenten kunnen deze kosten onderzoeken door rechtstreeks contact op te nemen met de door hen gekozen scholen.

Afgestudeerden met een MA in duurzame economische studies kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan lonende carrières. Studenten met een milieurendement kunnen leiders worden van milieuorganisaties, onderzoekers en ontwikkelaars die deze organisaties, bosbeheerders of projectanalisten helpen. Al deze carrières werken samen om duurzaamheid te creëren voor toekomstige burgers. Studenten kunnen ook community-ontwikkelaars en ontwikkelingsmanagers worden en de omgeving van de huidige populatie transformeren. Sommige studenten kunnen zelfs strategische managers worden voor olie- en gasbedrijven, en werken eraan hun praktijken duurzamer te maken voor de toekomst.

Je kunt je Master of Arts behalen door de wereld over te reizen of te genieten van het comfort van je eigen huis. Er is een breed scala aan on-site en online programma's beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Duurzaamheidsstudies
  • Duurzame Economische Studies
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat