Keystone logo

19 MA Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzaamheid 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Duurzaamheidsstudies
 • Duurzaamheid
Vakgebieden
 • Duurzaamheidsstudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzaamheid

  Na het behalen van een Bachelor of Arts wordt een Master of Arts meestal de volgende stap voor afgestudeerden. De graad duikt onder het oppervlak van velden die verband houden met de humaniora en sociale wetenschappen, helpt afgestudeerden bij het verkrijgen van de vaardigheden en informatie voor lucratiever carrières.

  Wat is een MA in duurzaamheid? Dit programma bespreekt de effecten van klimaatverandering en de manieren waarop de mensheid deze probeert te bestrijden. Studenten leren over het bestaande beleid en de wereldwijde governancestructuur rond de regulering van het milieu. De aangeboden cursussen bevatten elementen van het klimaat- en energiebeleid, klimaatwetenschap en beoordelingsmethoden voor beide. Studenten kunnen hun concentratie binnen het masterprogramma aanpassen aan verschillende gebieden, zoals ecologische instandhouding, milieumonitoring en milieubeheer. Het kan mogelijk zijn om keuzevakken te nemen om zich verder te specialiseren.

  Mensen die afstuderen met deze graad kunnen waardevolle analytische en onderzoeksvaardigheden opdoen die voldoen aan een reeks van milieu gerelateerde carrières. Ook leren afgestudeerden meestal interpersoonlijke vaardigheden die helpen bij veel aspecten van een baan.

  Deze geavanceerde graad kan een wisselend bedrag kosten. Het hangt allemaal af van welke school een persoon kiest en de lengte van het programma. Studenten die de graad overwegen, moeten onderzoek doen naar verschillende opties en bepalen welke het beste bij hen past.

  Loopbanen op het gebied van duurzaamheid kunnen concurrerend zijn, vooral in de publieke sector, waar hoogbetaalde banen zeer gewild zijn. Omgekeerd zijn er tal van duurzaamheidsbanen waar veel vraag naar is, zoals natuurbeschermers, milieuadviseurs en milieuactivisten. Afgestudeerden kunnen mogelijk ook banen vinden bij grote bedrijven die zichzelf willen ombranden als energiezuinig.

  Het afronden van een duurzaamheidsprogramma kan afgestudeerden een veelbelovend carrièrepad bieden. Er zijn een aantal scholen over de hele wereld die deze graden zowel op de campus als online aanbieden. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.