Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Masters of Arts (MA) in Duurzaam Ontwerpen 2023

5 MA Opleidingen in Duurzaam Ontwerpen 2023

Overzicht

Het behalen van een Master of Arts duurt meestal twee jaar en biedt een intensievere studie van een onderwerp op het gebied van kunst, sociale wetenschappen of menswetenschappen. Veel studenten kiezen ervoor om een ​​hogere opleiding te volgen om een ​​hogerbetaalde baan te krijgen.

Wat is een MA in duurzaam ontwerpen? Duurzaam ontwerp is de studie van architectuur en bouwtechnieken die milieuefficiëntie bevorderen. Dit studiegebied wordt ook wel 'groen bouwen' genoemd en leidt studenten op de milieu-impact van bouwprojecten op en probeert tijdens de bouw energie, water en materialen te sparen. Cursussen in dit type graad kunnen ontwerp, bouwmanagement, geschiedenis van de architectuur, hernieuwbare materialen en groen onderhoud omvatten.

Studenten op het gebied van duurzaam ontwerpen kunnen een veelvoud aan vaardigheden leren die kunnen helpen met persoonlijke en professionele relaties. Op dit gebied kunnen studenten sterke leiderschapsvaardigheden aanscherpen en effectieve communicatoren worden. Veel studenten krijgen creatieve probleemoplossende vaardigheden en deze eigenschappen zijn van toepassing op tal van industrieën.

De lengte van een opleiding, het type school en de locatie van de instelling kunnen de kosten van het behalen van een MA beïnvloeden. De beste manier om de totale kosten van het behalen van een diploma te bepalen, is door de scholen afzonderlijk te onderzoeken en de resultaten te vergelijken.

Loopbanen op het gebied van duurzaam ontwerpen kunnen talrijk zijn naarmate de urgentie voor milieuverantwoordelijkheid toeneemt, en studenten met een MA kunnen vaak meer leiderschapsposities aanvragen dan studenten met alleen een bachelordiploma. Veel professionele landschaps- en ontwerpbedrijven zoeken naar opgeleide professionals in duurzaam ontwerp voor functies zoals ontwerpers, projectmanagers, inspecteurs en supply managers. Andere carrières zijn ook te vinden in het bedrijfsleven, energie, technologie en onderwijs.

Er zijn wereldwijd duizenden universiteiten en andere onderwijsinstellingen die masteropleidingen aanbieden. Veel van deze programma's bieden ook online- en deeltijdse cursusopties voor verschillende studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Duurzaamheidsstudies
 • Duurzaam Ontwerpen
Vakgebieden
 • Duurzaamheidsstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat