Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Masters of Arts  (MA) in Druktechniek 2023

2 MA Opleidingen in Druktechniek 2023

Overzicht

Een Master of Arts is een diploma dat veel studenten verdienen om gevorderde kennis te verwerven over een bepaald onderwerp in de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen. Een masteropleiding kan twee jaar duren om te voltooien en het kan studenten voorbereiden op een doctoraatsprogramma of een hogerbetaalde baan.

Wat is een MA in de grafische industrie? Dit studiegebied onderzoekt het creatieve en technische proces van de prentkunst. Een gevorderde graad in dit onderwerp is ontworpen om studenten te helpen met de ontwikkeling van persoonlijke ideeën, visie en de creatieve productie van zijn of haar kunst door het maken van prenten. Cursussen in dit type programma kunnen kunstgeschiedenis, lithografie, boeken maken, installatie, galeriepraktijken en meer omvatten.

Printmaking studenten krijgen vaak een grote hoeveelheid kennis van het behalen van een geavanceerde graad, en veel werkgevers op de arbeidsmarkt vinden deze mensen zeer bekwaam en effectief. Deze wetenschappers zijn doorgaans creatief en snel met een sterk vermogen om aandacht te besteden aan details. Studenten zijn ook vaak self-starters met nuttige organisatorische vaardigheden.

De kosten van het behalen van een masterdiploma kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. De locatie van de school, de lengte van de opleiding en meer kunnen allemaal invloed hebben op wat een MA kan kosten. Geïnteresseerde partijen worden aangemoedigd om collegegeldkosten van potentiële scholen te onderzoeken en te vergelijken voordat ze zich inschrijven.

Het behalen van een MA in Printmaking kan programmadeelnemers helpen om een ​​breed scala aan bevredigende en lucratieve posities binnen de kunsten te verwerven. Naast het volgen van een onafhankelijke kunstcarrière, kunnen studenten ook creatieve banen verkennen als grafisch ontwerpers, kunstcuratoren, printmanagers, prepress-ontwerpers, schermprinters en meer. Velen kiezen ervoor om kunstpedagoog te worden, van elementair tot universitair niveau.

Talloze universiteiten over de hele wereld hebben MA-graden voor studenten om na te streven. Sommigen overwegen zelfs online of parttime leeropties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Toegepaste Kunsten
  • Druktechniek
Vakgebieden
  • Kunststudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden