Keystone logo

14 MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Digitale Communicatie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Digitale Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Digitale Communicatie

Het hebben van een master's degree impliceert beheersing van een specifieke academische discipline. Een master's is de volgende hoogste graad uit een bachelor en weerspiegelt een niveau van de opleiding die hoger is dan gemiddeld, maar nog niet op een doctoraat niveau. Het verkrijgen van een master's degree kan een krachtig hulpmiddel bij het verbeteren van kansen op werk en het verhogen van winstpotentieel, evenals een grote persoonlijke prestatie.

Wat is een MA in digitale communicatie? Dit is een hoger niveau academische graad die sterke expertise van de geschiedenis, de praktische toepassing en best practices op het gebied van communicatie met de nadruk op digitale technologie weerspiegelt. Classroom onderzoek richt zich op het leren van de ins en outs van visuele communicatie principes, met inbegrip van beweging en compositie in digitale omgevingen, alsmede het verkrijgen van tactische kennis van relevante softwaretoepassingen.Studenten leren hands-on methoden voor het toepassen van nieuwe technologie om de communicatie dilemma's via cursussen in de digitale media-ethiek en krijgen belangrijke vaardigheden in kritische visuele analyse via design-gerelateerde opleidingen.

Er zijn tal van voordelen aan het nastreven van een master's degree, niet in het minst omdat het gevoel van persoonlijk gewin. Afgestudeerden ook typisch ervaring een snelle uitbreiding van de kansen op werk als zij op zoek naar de mate kwalificeert ze toe te passen voor nieuwe posities.

Hoeveel uw graduaat kosten is afhankelijk van welke school je bij te wonen, het aantal klassen je neemt en of u in aanmerking komt voor de financiële steun, beurzen en subsidies. Om het beste antwoord te krijgen, belt u uw toekomstige school direct en raak bases met het Admissions Office.

Gewapend met een MA in digitale communicatie, afgestudeerden vaak in aanmerking voor een aantal banen in de digitale communicatie en mediakunst velden.Afgestudeerden vinden het vaak posities als social media coördinatoren, digitale, public relations specialisten en telecommunicatie-specialisten. Marketing mogelijkheden kunnen bestaan ​​uit online marketing specialist en interactieve advertentie ontwerper.

U kunt ook nieuwe kansen te ontgrendelen met een graduaat. Begin vandaag - Het zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.