Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 14 Masters of Arts (MA) in Design Management 2023

14 MA Opleidingen in Design Management 2023

Overzicht

Een MA staat voor "Master of Arts." Het is een postgraduaat dat ongeveer twee jaar in beslag neemt, en het is meestal van toepassing op kunst- en humanitaire opleidingen.

Wat is een MA in Design Management? Het is een masteropleiding die multidisciplinaire studies, innovatieprocessen, bedrijfsstrategieën en mensgerichte denkwijzen integreert. Het doel van de meeste programma's voor designmanagement is om de manier van denken, de methodologieën en gevoeligheden van een ontwerper te combineren met managementstrategieën, levensvatbaarheid van bedrijven en het creëren van marktwaarde. Studenten kunnen cursussen volgen zoals ontwerpinnovaties en marketingstrategieën, toegepaste theorie in ontwerp, het faciliteren van creatief denken, idee-visualisatie en geschiedenis en interpretatie van innovatie.

Design management-programma's hebben de neiging om studenten uit te rusten met een breed scala aan vaardigheden. Veel studenten krijgen onschatbare leiderschapsvaardigheden en ontwikkelen hun vermogen om kritisch te denken om een ​​verscheidenheid aan problemen op te lossen. Door middel van managementtraining, kunt u ontdekken dat u ook een betere communicator bent.

Verschillende scholen bieden verschillende curricula. Hierdoor kunnen de kosten van toelating tot een masteropleiding voor ontwerpmanagement variëren, afhankelijk van de school en het programma dat u kiest om in te schrijven. Zoek een programma dat bij u past en neem rechtstreeks contact op met het kantoor van toelating voor gedetailleerde informatie over het lesgeld.

Doorgaans bereidt een MA in Design Management u voor op een rol in ontwerpmanagement en onderzoek, merkbeheer en andere managementfuncties binnen de ontwerpindustrie. Je bent mogelijk gekwalificeerd voor een functie als art director, een grafisch ontwerpmanager of een industrieel ontwerpmanager. Art directors werken meestal voor uitgeverijen of reclamebureaus. Grafisch ontwerpmanagers kunnen werken voor kranten of in de groothandel. Industrieel ontwerpmanagers werken vaak voor productiebedrijven.

Veel scholen wereldwijd bieden mast-diploma's voor designmanagement op de campus, maar online-graden worden steeds populairder. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Ontwerpstudies
 • Design Management
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat