Keystone logo

7 MA Opleidingen in Technologiestudies Data Science 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Technologiestudies
  • Data Science
Vakgebieden
  • Technologiestudies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Technologiestudies Data Science

Een master of arts (MA) biedt studenten de kans om verder te gaan op hun geselecteerde vakgebied. Deze programma's volgen meestal de voltooiing van een bachelor of art opleiding. Het voltooien van een MA kan studenten helpen hun kansen op een bepaald gebied te verbreden.

Wat is een MA in de gegevenswetenschappen? Deze opleiding kan studenten helpen om beter inzicht te krijgen in de informatie die de industrie, economie, bedrijfsleven en academici over de hele wereld rijdt. Het belangrijkste is dat studenten in staat zijn om uitgebreide kennis te ontwikkelen over hoe ze gegevens beheren en de impact ervan op individuen, organisaties en populaties analyseren. Cursussen omvatten algemeen onderwerpen in onderzoeksmethoden, informatie zoekgedrag, bewijsmiddelen, digitale rechten en informatieorganisaties. Studenten kunnen ook de mogelijkheid krijgen om nog dieper kennis te krijgen van technologische methoden en informatiebronnen.

Deze programma's kunnen met een aantal voordelen komen.In een groeiende informatiegebaseerde globale cultuur moeten bedrijven en organisaties volledige en accurate informatie-databases behouden. De kennis die nodig is om deze informatie te verwerven en te begrijpen kan het programma afgestudeerden meer wenselijke baan kandidaten en kan hun opbrengstpotentieel verhogen.

Bij het kijken naar programma's, kunnen de studenten de kosten voorzichtig overwegen, die sterk afhankelijk is van de geselecteerde instelling. Daarnaast duurt de programma's vaak een tot drie jaar om te voltooien, en de duur kan de prijs beïnvloeden. Enkele korte onderzoeken kunnen studenten helpen bij het vinden van een programma dat geschikt is voor hen.

Er kunnen diverse carrières beschikbaar zijn voor succesvolle afgestudeerden, en studenten kunnen posities vinden in een aantal sectoren. Veel studenten kiezen voor posities in prominente nationale en lokale bibliotheken in landen over de hele wereld. Andere geleerden kunnen zich echter in overheidsorganisaties, grote bedrijven en gezondheidsdiensten bevinden.Afhankelijk van de specialisaties kunnen de studenten ook in de financiële en juridische vakgebieden werkzaam zijn.

Het behalen van een MA in de gegevenswetenschappen kan mogelijk een aantal deuren voor afgestudeerden openen. Programma opties bestaan ​​over de hele wereld, en online opties kunnen uitstekend zijn voor studenten met locatie- en tijdsbeperkingen. Om je nieuwe educatieve weg te beginnen, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.