Keystone logo

16 MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Culturele Geschiedenis 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Culturele Geschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Culturele Geschiedenis

Een Master of Arts of MA is een graad op graduaatsniveau die een gerichte studierichting met zich meebrengt en vaak een thesis vereist als een culminerende activiteit. Veel master's duren een jaar of langer om te voltooien.

Wat is een MA in culturele geschiedenis? Deze graduaatsgraad combineert de studies geschiedenis en antropologie om culturele tradities te verkennen en beter te begrijpen. Het doel is vaak om cultureel begrip van historische gebeurtenissen te creëren of opnieuw te creëren. Als je ervoor kiest om deze MA te volgen, zou je je moeten concentreren op een antropologisch begrip van geschiedenis en historische ervaring. Deze graad zal waarschijnlijk u helpen om niet alleen de geschiedenis beter te begrijpen, maar ook de hedendaagse culturele gebruiken.

Met een MA in culturele geschiedenis moet je verwachten dat je niet alleen je kennis van het onderwerp verfijnt, maar ook je kritische denkvaardigheden, je schrijfvaardigheid en je vermogen om de relaties van mensen in het algemeen te begrijpen en te analyseren. Deze vaardigheden kunnen u helpen om in al uw leven succesvol te zijn en zijn waarschijnlijk overdraagbaar op een aantal carrières.

Zoals in enige mate, kunnen de kosten voor een MA in culturele geschiedenis tussen scholen verschillen. Wanneer u een bepaald programma onderzoekt, neemt u rechtstreeks contact op met de school om meer te weten te komen over het meest actuele collegegeldtarief.

Met een MA in culturele geschiedenis mag je verwachten dat je een baan in het onderwijs volgt, mogelijk in het hoger onderwijs. Een MA in culturele geschiedenis kan een sterke bouwsteen zijn naar een meer gevorderde graad, zoals een doctoraat, in de culturele geschiedenis of een gerelateerd vakgebied. Individuen met deze MA werken vaak als antropologen voor onderzoek of als onderzoekers in andere gebieden van de sociale wetenschappen. Je kunt ook een carrière als maatschappelijk werker of opvoeder voortzetten.

Er zijn veel MA in programma's voor culturele geschiedenis beschikbaar, zowel bij traditionele instellingen als online. Je zou verschillende programma's moeten onderzoeken voordat je degene kiest die het beste bij je past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.