Keystone logo

24 MA Opleidingen in Rechtenstudies Studies strafrecht Criminologie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Criminologie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (24)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Rechtenstudies Studies strafrecht Criminologie

Na het behalen van een bachelordiploma is een masterdiploma de volgende stap. Het verdienen van een Master of Arts duurt meestal een extra twee tot vier jaar, afhankelijk van het programma.

Wat is een MA in Criminology? Het is een postdoctorale opleiding die je doorgaans een geavanceerde theoretische en methodische opleiding biedt voor een loopbaan in onderzoek en beheer van strafrechtspleging. Veel programma's moedigen je aan om vragen over crimineel gedrag te analyseren: is geleerd of inherent crimineel gedrag; hoe kan gedragspsychologie helpen om toekomstige misdaden te voorkomen; wat zijn enkele oplossingen voor de toenemende misdaadcijfers bij tieners; enz. Sommige programma's stellen u in staat om cursussen aan te passen om een ​​aangepast curriculum te creëren.

Omdat criminologie crimineel gedrag op individueel en sociaal niveau bestudeert, leer je bepaalde gedragingen herkennen en analyseren. U kunt de redenering achter het gedrag van personen die u in uw leven tegenkomt beter gaan begrijpen. Je kunt ook leiderschapsvaardigheden ontwikkelen die je helpen meer werk te vinden.

Veel MA in Criminologie-programma's worden online aangeboden. Deze cursussen zijn over het algemeen betaalbaarder dan traditioneel leren in de klas. Neem contact op met het kantoor van uw school voor opnames voor meer informatie over het lesgeld.

Een Master of Arts in Criminology bereidt je voor op meer geavanceerde carrières. Criminoloog, forensisch psycholoog, crimineel profiler en universiteitsprofessor zijn allemaal carrières die een masterdiploma vereisen. Criminologen analyseren alle aspecten van een misdaad met als doel crimineel gedrag in de toekomst te voorkomen. Forensische psychologie is een overkoepelende titel die verwijst naar vele specialisaties die betrekking hebben op de praktijk van de psychologie in samenwerking met de wet en het strafrechtelijk systeem. Criminal profilers helpen bij het ontwikkelen van leads en identificeren verdachten van misdaden.

Er zijn veel voordelen aan het bestuderen van criminologie op een fysieke locatie. Online opleidingen hebben hun eigen voordelen. Het voltooien van opdrachten, het luisteren naar lezingen en het deelnemen aan discussies in de klas kan worden uitgevoerd volgens uw persoonlijke schema. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.