Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 15 Masters of Arts (MA) in Creative Industries Management 2023

15 MA Opleidingen in Creative Industries Management 2023

Overzicht

Het voltooien van een Master of Arts is een levenslange droom voor veel studenten en professionals. De mate duidt een toewijding aan en expertise op een bepaald gebied. Meestal leidt dit ook tot meer banen. Hoewel een masterdiploma vaak een voorwaarde is voor een doctoraatsopleiding, kan een MA voldoende zijn om een ​​lange en succesvolle professionele carrière te beginnen.

Wat is een MA in Creative Industries Management? Zoals de meeste masterprogramma's, is deze opleiding gericht op jonge professionals uit de industrie met enige ervaring op dit gebied. Het is bedoeld om de kennis van de studenten uit te breiden en hen de unieke vaardigheden aan te reiken die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Creative Industries Management is een dwarsdoorsnede tussen bedrijf en kunst. Geleerden volgen cursussen in zaken, beleid en markten, terwijl ze ook meer artistieke lessen volgen in schermproductie, schrijven en digitale media.

Studenten kiezen ervoor om een ​​MA in Creative Industries Management na te streven wanneer ze hun artistieke neigingen willen combineren met hun zakelijke kennis. Zoals in elke sector bevordert opleiding en ervaring vooruitgang. Bovendien komen afgestudeerden in aanmerking voor betere kansen.

De kosten van een masterdiploma variëren en zijn afhankelijk van de uitgevende instelling. Student kan kosten besparen met digitale materialen en online cursussen. Bovendien zijn sommige programma's korter en kosteneffectiever.

Globalisering gecombineerd met opkomende technologie zorgt ervoor dat afgestudeerden een brede en gevarieerde banenpool hebben na het behalen van hun diploma. Afhankelijk van de interesses en specialisaties van de studenten, kunnen ze verschillende soorten inhoud maken, beheren of strategen. Voormalige wetenschappers vinden werk in webdesign, promotie van muziekindustrie, nieuwsmedia voor amusement, digitaal publiceren en strategie voor sociale media.

Online lessen zijn internationaal beschikbaar voor diegenen die meer toegang of meer flexibele opties nodig hebben. Deze programma's zijn net zo grondig als traditionele lessen en het schema is vaak niet zo strak. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Managementstudies
 • Creative Industries Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat