Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 57 Masters of Arts  (MA) in Counseling 2023

57 MA Opleidingen in Counseling 2023

Overzicht

Het beveiligen van een MA in Counseling is een geweldige optie voor studenten die met succes hebben verdiend een bachelor's degree in de psychologie of een soortgelijk gebied. Een Master of Arts graad in Counseling is een ideale manier om de carrièremogelijkheden in deze zeer competitieve industrie te verbeteren, en het is vooral van belang voor degenen die geïnteresseerd zijn in het gaan op een carrière binnen de academische of geestelijke gezondheid velden vast te stellen.

Maar wat is een MA in Counseling? Dit postgraduaat professionele opleiding bereidt studenten voor op een succesvolle beroepspraktijk op te zetten als een counselor of psycholoog binnen een breed scala van instellingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, scholen, maatschappelijke organisaties, geestelijke gezondheidszorg klinieken en bijstandsprogramma's werknemer. De meeste MA in Counseling studenten ook streven naar een bijzondere specialiteit, zoals huwelijkse counseling, jeugd of schoolbegeleiding, loopbaanbegeleiding of een aantal andere specifieke loopbaantrajecten.

Studenten die met succes een Master te verdienen in Counseling zijn over het algemeen in staat om hogere salarissen dan die met een geringere bevelen, en ze kunnen een aanvraag voor een breder assortiment van posities.

De kosten van de Masters of Arts graden variëren sterk gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de duur van het programma, het prestige van de school en waar, geografisch, een programma wordt genomen.

Degenen die met succes een MA in Counseling programma te voltooien zijn zeer geschikt om te werken in een breed scala aan functies, en ze zijn waarschijnlijk de werkgelegenheid als de school counselors, geestelijke gezondheid counselors, huwelijk en gezin counselors, loopbaanbegeleiders of drugsmisbruik counselors vinden. Licentie voor deze posities varieert per geografische regio, zodat studenten die geïnteresseerd zijn in deze loopbaantrajecten een grondige herziening van de vergunningsvoorschriften die bestaan ​​in hun specifieke gebied moet uitvoeren.

&nbsp

Voor meer informatie over de verschillende onderwijs mogelijkheden die er zijn voor het verkrijgen van een MA in Counseling leren, verkennen onze uitgebreide directory van counseling en aanverwante masteropleidingen beschikbaar over de hele wereld. Verspil geen moment in een onbevredigende of onbevredigende carrière. Stop gewoon na te denken over wat er die er zijn, en in plaats daarvan beginnen met het bijhouden in de richting van een betere toekomst. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
  • Counseling
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (57)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat