Keystone logo

15 MA Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
Vakgebieden
  • Technologiestudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen

Een meester 's degree duurt over het algemeen één tot twee jaar in beslag en zorgt voor een meer geavanceerde onderwijs te helpen om één van zijn of haar carrière doelen te bereiken. Master of Arts graden zijn verkrijgbaar in een breed scala van terreinen en bevatten vaak de gelegenheid om zich te concentreren op een bepaald gebied van deskundigheid.

Wat is een MA in Computer Science? Een geavanceerde graad in de informatica biedt studenten met een meer intensieve opleiding in de concepten en technieken voor het ontwerpen, programmeren en de toepassing van computersystemen. Studenten kunnen kiezen voor een algemene computer science graad te krijgen of zij zich kunnen richten op een speciale, met inbegrip van gegevens wetenschap, de ontwikkeling van games, computerbeveiliging, computernetwerken, software engineering, intelligente robotica, multimedia en creatieve technologieën, en high performance computing en simulatie. Cursussen omvatten geavanceerde werk in de informatica, besturingssystemen, computer communicatie, algoritmen, codering en verwante disciplines.

Geavanceerde cursussen in de informatica biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de werkzaamheden met computers, die ook wordt steeds een essentiële vaardigheid voor het leven. Het is een zeer gewilde diploma in de huidige 's technologie-afhankelijke markt.

De prijs voor het verkrijgen van een geavanceerde graad in de informatica is afhankelijk van de instelling, de duur van de studie en de geografische locatie. Om nauwkeurig budget voor je diploma, dan moet u direct contact opnemen met potentiële scholen en vragen naar hun collegegeld.

Met een MA in Computer Science, de meeste afgestudeerden vinden werk op het gebied van informatietechnologie. Typische carrière onder meer IT-of-netwerk architecten, data wetenschappers, database administrators, veiligheid ingenieurs, configuratie management, applicatie-ontwikkelaars, database of software-ontwikkelaars, of user experience designers. Met een geavanceerde graad, afgestudeerden werken vaak op een senior of management niveau binnen de verschillende IT-velden.

Veel instellingen over de hele wereld bieden geavanceerde graden in de informatica, maar ze hebben verschillende focussen. Naar de juiste school voor u te vinden, moet u de aangeboden expertise gebieden te onderzoeken. Om uw weg naar een MA in Computer Science beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.