Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 13 Masters of Arts (MA) in Communicatieontwerp 2023

13 MA Opleidingen in Communicatieontwerp 2023

Overzicht

De Master of Arts is een graduate-level diploma dat beheersing van de geesteswetenschappen of beeldende kunst onderwerp geeft. Een Master of Arts in Communication Design is een populaire keuze voor mensen die geïnteresseerd zijn in de kunst en design principes ten grondslag liggen aan de media en communicatie.

Wat is een MA in Communication Design? Deze graad combineert kennis van design principes en de media gebruikt in de moderne communicatie. Professionals die dit diploma te verdienen zal leren hoe om te conceptualiseren, te ontwikkelen en verfijnen van nieuwe ontwerpen. De cursussen voor de meeste opleidingen heeft ook betrekking op de beginselen van het ontwerp voor specifieke media of doeleinden, waaronder tentoonstellingen, reclame, branding, en websites. Cursussen kunnen betrekking hebben diverse onderwerpen, zoals het type ontwerp, motion graphics, en mobiele apparatuur.

Het behalen van een Master in Communication Design kan openen diverse mogelijkheden.Effectief communiceren via moderne media is een zorg voor veel bedrijven, dus graad houders tal van functies om uit te kiezen hebben. Veel opleidingen hebben geen studenten eisen eerdere ervaring in de communicatie of grafische vormgeving, die deze mate een gunstige optie voor mensen die geïnteresseerd zijn in het veranderen van carrière maken hebben.

De kosten van het behalen van een master's degree zal variëren van de ene instelling naar de volgende. Factoren zoals de duur van de cursus en de standaard vergoedingen kunnen leiden tot aanzienlijke verschillen in kosten tussen de twee scholen. Mensen die overwegen het nastreven van deze graad moet meerdere opties te vergelijken met een redelijke prijs te vinden.

Iemand die een MA in Communication Design heeft verdiend kan werken in de reclame, branding, of afbeeldingen. Graad houders zijn ook gekwalificeerd voor de werkgelegenheid in de verschillende soorten van het ontwerp, met inbegrip van grafisch, retail, kleding, en het milieu.Professionals die deze graad kan ook werken in zeer creatieve gebieden, zoals de illustratie en animatie na te streven hebben verdiend.

Mensen in verschillende landen kan een Master of Arts in Communication Design te verdienen door middel van een online opleiding. Deze programma's bieden kostenbesparingen en gemak voor mensen die anders misschien niet de kans om het hoger onderwijs in zo'n gespecialiseerde gebied voort te zetten hebben. Het vinden van de ideale online programma kan gemakkelijk zijn. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Ontwerpstudies
 • Communicatieontwerp
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat