We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 Deeltijd MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Christelijke studies in Louisville, Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Verenigde Staten
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Christelijke studies
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Deeltijd MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Christelijke studies

Louisville is de grootste stad van Kentucky State thuisbasis van meer dan een miljoen inwoners. De stad biedt tal van instellingen voor hoger onderwijs bieden een breed scala aan programma's.

Het gebied van de christelijke studies verwijst naar de studie van Jezus Christus, de Bijbel, de apostelen en de verschillende denominaties geloof en overtuigingen. Veel programma's te introduceren ook studenten van andere godsdiensten, zoals de islam en het jodendom.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.