Keystone logo

1 MA Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Bouwkunde 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Technische studies
  • Civiele Techniek
  • Bouwkunde
Vakgebieden
  • Technische studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Bouwkunde

Een Master of Arts is een optioneel opleiding beschikbaar voor studenten na de voltooiing van een bachelor 's graad. Programma's op verschillende universiteiten variëren in lengte, maar de meeste zijn tussen één en twee jaar lang.

Wat is een MA in Architectural Engineering? Dit soort programma omvat een grondige studie van de verschillende aspecten van de architectuur om studenten voor te bereiden om professioneel te oefenen. Afgestudeerden kunnen ook de mogelijkheden van de voltooiing van het voortgezet onderwijs of het voorbereiden om het onderwerp op een gevorderd niveau te leren. Cursussen kunnen zich richten op structurele engineering, computer-aided opstellen en de huidige trends design / analyse. Bouwmanagement is een ander belangrijk onderwerp. Sommige graden bereiden studenten voor specifieke aspecten van het ontwerp, zoals verlichting en akoestiek. Programma's kunnen zich richten op woon-of commercieel gebouw ontwerp of bieden een overzicht van beide onderwerpen.

Een MA diploma vaak biedt vele voordelen.Afgestudeerden zijn uitgerust met de vaardigheden om het personeelsbestand in te voeren en kunnen in aanmerking komen voor een hoger niveau posities of grotere salarissen. Veel bedrijven waarderen medewerkers met ervaring in de computer opstellen, structurele analyse en de bouw toezicht.

Kosten in verband met mate een meester 's variëren tussen universiteiten afhankelijk van de lengte van het programma en het bedrag van de hands-on ervaring. Het 's best om uit te vinden van de exacte kosten van een programma contact opnemen met het Admissions Office.

Bouwkunde is een gebied met kansen over de hele wereld. Studenten kunnen een carrière kiezen voor het opstellen van blauwdrukken of ontwerpen van de artistieke details van gebouwen. Er kunnen ook technische beroepen met betrekking tot constructief ontwerp, lichtontwerp of het toezicht op de biedprocedure voor commerciële bouwprojecten. Vaardigheden met betrekking tot de computer het opstellen en de bouw het beheer zou kunnen leiden tot een carrière in de grote architectenbureaus, met inbegrip van de mogelijkheid om jonge architecten mentor.Een MA afgestudeerde kan besluiten om een ​​professionele engineering certificering na te streven of start zijn of haar eigen ontwerpbureau.

Een MA in Architectural Engineering kan bieden studenten veel educatieve en carrièremogelijkheden. Voor meer informatie over de specifieke kenmerken van elke graad te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.