Keystone logo

10 MA Opleidingen in Economische studies Boekhouden 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Economische studies
  • Boekhouden
Vakgebieden
  • Economische studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Economische studies Boekhouden

Studenten die een bachelordiploma in de wiskunde of bedrijf kan ervoor kiezen om hun opleiding te richten op hun carrière door het invullen van een Master in Accounting programma. Meer nog dan de lagere niveaus van de studie, kan een meester 's programma studenten met echte wereld kennis en ervaring voor te bereiden, zodat zij hun carrière kunnen beginnen als ze eenmaal afgestudeerd.

Dus wat is een MA in Accounting? Technisch gezien is het een subcategorie van de wiskunde, maar is eigenlijk waar wiskunde voldoet bedrijf. Op het meest basale niveau, de boekhouding is de praktijk van het communiceren van informatie over een bedrijf aan managers, aandeelhouders, de IRS, en anderen. Het wordt ook beschouwd als een technische baan waar precisie en nauwkeurigheid zijn essentiële vaardigheden zijn. In aanvulling op de wiskunde vaardigheden die nodig zijn, programma's op dit gebied meestal dienen om studenten met de verslaggevingsstandaarden, bedrijfsethiek, en andere verantwoordelijkheden die zijn deel van het werk voor te bereiden.

Studenten in de boekhouding kunnen baat hebben bij de voorbereiding voor een zeer haalbare en belangrijke carrière. Ze kunnen leunde zwaar worden op bij het afstuderen in wat vaak een bevredigende baan. Daarnaast kunnen studenten toegang tot een business school te krijgen zonder te hoeven concurreren in de meer traditionele business major.

De betrokken bij het verdienen van een MA in Accounting kosten variëren van programma tot programma. De universiteit en het programma dat u kiest, alsmede de duur van het programma zijn enkele van de factoren die de kosten beïnvloeden. Onderzoek uw mogelijkheden en contact opnemen met het Admissions Office van de school u overweegt alvorens een verbintenis.

Er is meestal niet veel werk variëteit voor afgestudeerden, maar de vraag naar accountants is vrij hoog. Bijna elk bedrijf in de wereld heeft behoefte aan een professioneel team van accountants, zodat de werkgelegenheid in dit gebied zijn meestal in overvloed.Naast zijn werk voor een bestaand bedrijf, is het mogelijk om zelfstandig te werken en bieden boekhoudkundige diensten aan particulieren.

Als je klaar om te beginnen uw opleiding tot accountant worden zijn, beginnen met een zoektocht naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.