We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

5 MA Opleidingen in Architectuurstudies Binnenhuisarchitectuur 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Architectuurstudies
 • Binnenhuisarchitectuur
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Architectuurstudies Binnenhuisarchitectuur

  Studenten van de schone kunsten, sociale wetenschappen of geesteswetenschappen besluiten vaak om een ​​Master of Arts-graad te behalen na het behalen van hun bachelordiploma. De postdoctorale graad geeft personen de kans om hun doctoraat te behalen of betere carrièremogelijkheden te vinden in hun vakgebied.

  Wat is een MA in interieurarchitectuur? Het behalen van een masterdiploma in interieurarchitectuur houdt in dat je leert over een breed scala aan ontwerp- en architectuurtheorieën. Het kerncurriculum omvat ontwerp en de analyse, programmering en menselijke sociale en ruimtelijke interactie. Ruimteplanning en observatie van de locatie zijn ook gebruikelijk. Sommige onderwijsinstellingen leren studenten over het gebruik van kleuren en materialen, interieurbouwmethoden, codes en voorschriften, meubilair en bouwsystemen en componenten. Professionele bedrijfspraktijken zijn ook een gemeenschappelijke gang van zaken.

  Mensen die een Master of Arts in Interieurarchitectuur behalen, ontwikkelen vaak een breed scala aan vaardigheden. Ze kunnen de communicatie- en luistervaardigheid leren die nodig is om te begrijpen wat de klant nodig heeft en leren meestal hoe ze hun eigen verbeeldingskracht en creativiteit kunnen gebruiken om de verzoeken van de klant in de beschikbare ruimte te laten werken. Andere aangeleerde vaardigheden omvatten doorgaans organisatie en flexibiliteit.

  Studenten betalen verschillende collegegelden voor het behalen van een diploma in interieurarchitectuur. Sommige scholen vragen meer dan anderen, en de onderwijsprijzen variëren over het algemeen van land tot land. Beurzen, beurzen en de lengte van het programma moeten ook worden overwogen.

  Het behalen van een master in interieurarchitectuur kan de deur openen naar verschillende loopbaantrajecten. Afgestudeerden van het programma kunnen besluiten om te werken als binnenhuisarchitect of visual merchandiser. Anderen vinden misschien dat hun paden leiden naar het ontwerpen van tentoonstellingen of sets voor televisie en film. Sommige afgestudeerden kunnen besluiten hun kennis te gebruiken door textielontwerpers, meubelontwerpers of interieurstylisten te worden. Huiseigenaren, ondernemers, fotografen en vele andere mensen vinden het nodig om kamers opnieuw in te richten, wat betekent dat afgestudeerden in een groot aantal branches terecht kunnen.

  Of het nu via internet of in een van honderden colleges over de hele wereld is, studenten hebben veel keuzes met betrekking tot waar te studeren. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.