We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 MA Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Big Data 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • Big Data
Vakgebieden
  • Technologiestudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Big Data

Het verdienen van een Master of Arts (MA) is een beslissend moment in een studentenhuis 's academische carrière. Het verkrijgen van een MA is een doel dat veel studenten na hun Bachelor of Arts (BA) te verkrijgen. Een MA kan worden verdiend door het bestuderen van een veelheid van disciplines zoals de wetenschappen en de vrije kunsten.

Wat is een MA in Big Data? Een meester 's in big data is een mate die je vaardigheid bewijst in het begrijpen en het berekenen van ingewikkelde technologische processen. Inname van dit programma kan uw kennis van zakelijke inzichten, data-analyse, en informatie technologie uit te breiden. Vanwege het feit dat de technologie in onze wereld is het nemen van de technische vaardigheden opgedaan met het verkrijgen van een grote mate van gegevens zijn zeer waardevol.

De voordelen voor het verdienen van een Master of Arts in Big Data zijn enorm. Afgestudeerden verlaten met ongeëvenaarde analytische, leidinggevende, en wiskundige vaardigheden. De mogelijkheid om te begrijpen en te benutten informatietechnologie leidt tot geavanceerde carrièremogelijkheden.

Collegegeld is vaak een probleem voor aankomende studenten. Houd in gedachten dat de kosten variëren afhankelijk van het type en de locatie van de school in kwestie. Informatie over de kosten is meestal beschikbaar voor aanvraag bij de toelating kantoor van elke instelling.

Er zijn een breed scala aan carrièremogelijkheden voor degenen die hun meester 's te verdienen in big data. Studenten gaan vaak op geworden IT-specialisten voor bedrijven, variërend in omvang en grootte. Mogelijkheden om te werken in internationale bedrijven zijn gemeenschappelijk. Data mining en informatieverzameling zijn taken die worden gezocht door prestigieuze bedrijven wereldwijd. Afgestudeerden kunnen ook verwachten dat de mogelijkheden om gegevens te engineers, business analytics-specialisten, en statistici worden te vinden. U kunt helpen bouwen, te onderhouden en te transformeren technische infrastructuur en bedrijven helpen bijhouden van de nodige gegevens.

Nu dat je 've meer over big data opleidingen geleerd, overwegen het aanvragen van uw cursussen op uw vroegste gemak.Begin uw nieuwe educatieve reis. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.