Keystone logo

26 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Aziatische Studies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Aziatische Studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Aziatische Studies

Een Master of Arts, of MA, is een wereldwijd erkende academische prestatie die voortbouwt op de vaardigheden die in de opleiding een verwante bacheloropleiding. Studenten toegelaten tot de Master of Arts programma's zijn meestal afgerond cursussen in een breed scala aan disciplines, waaronder, maar niet beperkt tot, Engels, geschiedenis, letteren, filosofie, theologie, beeldende kunst, en de sociale wetenschappen.

Maar wat is een MA in Asian Studies? Studenten die op aanmelden voor een Master of Arts in Asian Studies programma grondig te onderzoeken in toenemende mate heersende rol van Azië in de wereldwijde handel, politiek en cultuur, en ze zijn over het algemeen bereid om op rollen die betrekking hebben op zeer complexe economische, diplomatieke en culturele kwesties te nemen. Gemeenschappelijke onderwerpen van studie in een Aziatische Studies MA programma zijn Aziatische geschiedenis, politiek, veiligheid, taal en cultuur.Succesvolle afgestudeerden krijgen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken in een breed scala aan lokale, nationale en internationale functies.

Geavanceerde Asian Studies graad houders over de vaardigheden die nodig zijn op een breed assortiment van goed betaalde posities in de geschiedenis, handel, politicologie, antropologie, sociologie, en vreemde talen te nemen. Ze zijn bereid om te werken in een groot aantal wereldwijde posities en kunnen over het algemeen commando hogere salarissen dan mate-holding carrière concurrenten hun bachelor.

De kosten van het verkrijgen van een Master of Arts varieert sterk van school tot school en van land tot land, dus het is van cruciaal belang dat geïnteresseerde studenten contact opnemen met elke school van belang zijn voor specifieke collegegeld informatie.

Studenten die met succes een Master of Arts in Asian Studies opleiding te voltooien zijn voorbereid op het werk in een breed scala van wereldwijde posities en industrieën, en zijn ze in staat om professionele functies gerelateerd aan de overheid en de politiek, internationale diensten, onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven te verkrijgen onder andere aanverwante gebieden.

&nbsp

Als een MA in Asian Studies klinkt als iets wat je zou willen volgen, verkennen de vele opties die beschikbaar zijn wereldwijd met Masterstudies 'uitgebreide database en lood vorm. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.