Keystone logo

10 MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Audiovisuele Communicatie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Audiovisuele Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Audiovisuele Communicatie

Een master's degree is een eerste niveau graduaat. U moet een bachelor's degree te verdienen voordat je graduate programma kan nastreven, die zelf een voorwaarde voor een doctoraat. Programma's zijn doorgaans twee jaar lang, maar versnelde programma's steeds populairder geworden als werkende professionals snap graden voor een snelle carrière groei.

Wat is een MA in Audiovisuele Communicatie? Deze graad geeft beheersing van de vaardigheden en best practices in verband met communicatie en reclame met behulp van audiovisuele media. Studenten die deze opleiding lessen nemen in een gevarieerde selectie van onderwerpen met een centrale aandacht voor effectieve communicatie met behulp van moderne digitale media zoals film. Cursussen omvat vaak studies van de communicatie geschiedenis, filmgeschiedenis en de geschiedenis van massacommunicatie. Dit is in aanvulling op hands-on cursussen in praktische vakken zoals filmproductie.Studenten vullen het programma getraind in alle aspecten van het creëren van content voor verschillende visuele en audio-platforms.

Voor iemand die net aan het werk van kracht, de voordelen van het verdienen van een master's kunnen bestaan ​​met een been omhoog ten opzichte van andere sollicitanten die niet beschikken over een masterdiploma. Voor werkende professionals, kan de mate functioneren als een krachtig instrument in salarisonderhandelingen.

Hoeveel graad kosten van uw heer kunt vertrouwen op alles van de vraag of je een brick-and-mortar school, waar u van toepassing zijn bij te wonen. Uit te reiken naar potentiële scholen naar antwoorden over de kosten en de financiering.

Studenten met een MA in Audiovisuele Communicatie kan vaak succesvol toe te passen op een aantal van binnenkomst in mid-level posities in de filmindustrie of met de lokale en nationale TV verkooppunten, variërend van filmproductie assistent cameraman. Afgestudeerden kunnen ook in aanmerking komen voor werk als video-journalisten of zelfs on-air omroepen.De diversiteit van deze goed afgeronde opleiding vaak zorgt voor afgestudeerden toegang tot de steeds groeiende kansen in een snel veranderende veld.

De eerste stap om het bouwen van uw audiovisuele communicatie carrière is het kiezen van de juiste school. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.