Keystone logo

4 MA Opleidingen in Technische studies Audiotechniek 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Technische studies
  • Audiotechniek
Vakgebieden
  • Technische studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Technische studies Audiotechniek

Veel mensen hebben het doel om een ​​Master of Arts (MA) te behalen. Beschouwd als een opstap naar betere loopbanen of doctorale programma's, duurt het meestal ongeveer één tot drie jaar voordat een masteropleiding voltooid is. In aanvulling op cursussen, zullen de meeste studenten moeten een scriptie of ander type van onderzoek papier schrijven voor het afstuderen.

Wat is een MA in Audio Engineering? Studenten die interesse tonen in zowel de kunst als de wetenschap van de muziek, volgen vaak dit diploma. Kerncursussen beginnen met geavanceerde opname, audiotechnologie, digitale audio-analyse en kritisch luisteren. Individuen kunnen er vervolgens voor kiezen om zich te concentreren op muziekopname en productie en leren over specialisaties zoals geavanceerde concepten in audiomixing, of ze kunnen zich concentreren op computermuziek en leren over geavanceerde geluidssynthese, naast andere cursussen. Veel hogescholen vereisen dat elke student een keuzevak voltooit, zoals een stage of een onafhankelijk studieproject.

Studenten die post-academische programma's voor audiotechnologie invoeren, weten niet alleen de basis van soundboards en audiobediening, maar leren ook over akoestische engineering, gebruik van digitale audio en hoe microfoons correct te gebruiken. Naast dit soort gespecificeerde audiokennis zijn kritisch denken en actief luisteren belangrijke vaardigheden die nuttig kunnen zijn, zowel in als buiten het werk.

Een audio-engineeringprogramma zal waarschijnlijk duurder worden naarmate het langer duurt. Naast de lengte van het programma zijn de school en de locatie ervan belangrijke factoren, omdat de prijs van het onderwijs varieert van land tot land en van school tot school.

Geluid is overal, wat betekent dat een persoon die een diploma in audio engineering behaalt, een breed scala aan carrièremogelijkheden heeft. Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om in de muziekindustrie te blijven en hun vaardigheden te gebruiken om muziek te mixen en produceren. Anderen kunnen doorgaan met het helpen van film- of televisieproductie of liveshows. Weer anderen zouden kunnen werken aan de audio voor videogames. Van radio- naar filmgeluidseffecten heeft een audiotechnicus opties in private, publieke en non-profitsectoren.

Veel studenten kiezen ervoor om online te leren vanwege de mogelijkheid om een ​​flexibel schema te maken. Anderen geven de voorkeur om te leren in een fysieke hogeschool of universiteit. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.