Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 16 Masters of Arts (MA) in Architectuur 2023

16 MA Opleidingen in Architectuur 2023

Overzicht

Een Master of Arts is een soort van geavanceerde graad die onderwerpen op het gebied van de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen verkent. Deze graad kan studenten uitgebreide kennis bieden om hen voor te bereiden op duurbetaalde carrières of een doctoraatsprogramma.

Wat is een MA in architectuur? Architectuur is de studie van het ontwerp en de bouw van gebouwen en andere structuren. Dit type opleiding is bedoeld om studenten kennis te laten maken met de technieken, filosofieën en geschiedenis van geavanceerde architectuur met de nadruk op culturele studies en onderzoek. Een MA in dit onderwerp reikt verder dan eenvoudige constructie door het verkennen van klassieke en hedendaagse ontwerptechnieken. Studenten kunnen ook kunstgeschiedenis, aardrijkskunde, cultuur en meer studeren.

Er zijn een aantal nuttige vaardigheden die een student kan behalen door het behalen van een MA in Architectuur. Dit onderwerp vereist dat studenten creatieve probleemoplossende vaardigheden oefenen. Studenten zijn ook vaak sterke communicators met geavanceerde wiskundige vaardigheden, nuttig in carrières in en buiten het veld.

Alle MA-programma's variëren in kosten, en de beste manier voor studenten om nauwkeurige collegegeldinformatie te vinden, is door rechtstreeks contact op te nemen met de scholen. Er zijn ook opties voor beurzen en financiële hulp die mogelijk beschikbaar zijn voor sommige studenten.

Loopbanen in de architectuur zijn talrijk en uitgebreid, en studenten met een MA op dit gebied hebben meer kans om hogere betalende managementfuncties te verwerven dan studenten met alleen een bachelordiploma. Er is ook een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden in de private en publieke sector. Stedenbouwkundigen zijn nodig om een ​​omgeving zorgvuldig aan te passen om een ​​groeiende bevolking te ondersteunen, en extreme architecten zijn gespecialiseerd in het creëren van structuren die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Andere functies zijn landschapsarchitect, kunstenaar, industrieel ontwerper, restauratiearchitect en meer.

Er zijn overal ter wereld educatieve instellingen die MA-graden aanbieden, en studenten kunnen zelfs kiezen om thuis te studeren met online cursussen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Architectuurstudies
 • Architectuur
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat