Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 17 Masters of Arts (MA) in Archeologie 2023

17 MA Opleidingen in Archeologie 2023

Overzicht

Een Master of Arts graad in de archeologie kan geschikt zijn voor post-baccalaureaat studenten die een carrière in het praktijkonderzoek of archeologisch veldwerk te zoeken zijn. Een MA-programma biedt de student een dieper inzicht in de menselijke geschiedenis door middel van studie van de materialen die oude beschavingen hebben achtergelaten.

Wat is een MA in archeologie? Een MA in archeologie leidt de student voor hands-on archeologisch werk, met inbegrip van het herstellen, behandeling, en het interpreteren van artefacten in het veld. De student zal ook instructie krijgen in een verwant cognitief gebied, zoals antropologie, geschiedenis of kunstgeschiedenis. Veel studenten kiezen zich te specialiseren in een bepaalde periode of het gebied. Veel scholen bieden verschillende types van MA-programma's in de archeologie, die kunnen bestaan ​​uit Geoarchaeology, Archeologisch Erfgoed Management, Vergelijkende Kunst en Archeologie en vele anderen.

Door het bevorderen van hun opleiding in de archeologie aan de MA-niveau, zullen de studenten zowel praktische kennis en theoretische kennis in het veld te krijgen. Deze graad kan ideaal zijn voor iemand die niet bereid zich te committeren aan het gebied van traditionele graduate niveau plan voor het bereiken van een Ph.D. te zijn Als dit het geval is, kan de MA graad gebruikt worden als een opstap naar een Ph.D later in de carrière van de student; of kan een waardevol onderdeel van de educatieve achtergrond van een persoon die ervoor kiest om zich te specialiseren in een verwant vakgebied.

De kosten van het realiseren van een MA varieert sterk gebaseerd op academische instelling, locatie en programma lengte. Studenten willen de tijd nemen om een aantal kosten vergelijkingen te maken alvorens te beslissen over een programma.

De houder van een Master in de archeologie kunnen verschillende carrièrepaden om uit te kiezen.Musea, overheidsinstellingen, en academische instellingen zijn voorbeelden van mogelijke werkgevers van diploma-houders op de MA-niveau. Een vergunninghouder kan worden gekwalificeerd om een ​​project archeoloog geworden - die toezicht houdt op opgravingen, handvatten budgetten en schrijft voorstellen - of een manager bij een cultureel onderzoek management bedrijf.

Online cursussen studenten in staat om te studeren voor hun MA in archeologie op een manier die hun individuele levensstijl aan te vullen. Ze kunnen vaak worden genomen op elk moment en vanaf elke locatie. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Geesteswetenschappen Studies
 • Archeologie
Vakgebieden
 • Geesteswetenschappen Studies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat