Keystone logo

17 MA Opleidingen in Kunststudies Animatie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Animatie
Vakgebieden
  • Kunststudies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Kunststudies Animatie

Een Master of Arts is een soort van geavanceerde graad ontworpen voor studenten op het gebied van de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen. De meeste studenten volgen deze educatieve route na het behalen van een bachelorgraad in hetzelfde vakgebied. Een MA kan een effectieve manier zijn voor studenten om een ​​lucratiever beroep te doen.

Wat is een MA in Animatie? Animatie is de diverse en creatieve studie van visuele, bewegende kunst. Animators zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van vele geliefde cartoons, films en videogames, evenals andere iconische creaties. Een graad in animatie is gestructureerd om studenten te informeren over de technologieën, technieken en filosofieën achter deze ontwerpmethode. Een integraal onderdeel van veel moderne animatieprogramma's is digitale media, inclusief webontwerp, speciale effecten en videogameproductie.

Studenten met een diploma in animatie leren vaak om georganiseerde, onafhankelijke werknemers te zijn. Veel werkgevers vinden dat animatiestudenten niet alleen creatief, maar ook erg analytisch zijn. Deze eigenschappen kunnen ertoe bijdragen dat afgestudeerden in de toekomst meer hirable worden voor een verscheidenheid aan industrieën.

De kosten voor het behalen van een MA kunnen afhankelijk zijn van het land van de school en de lengte en het type van de opleiding. Studenten kunnen meer informatie vinden over het lesgeld van deze programma's door contact op te nemen met het toelatingsbureau van de school.

Loopbanen in animatie zijn zeer competitief, maar met een MA in Animatie kan je afgestudeerden een veilige baan bieden boven degenen met alleen een bachelorgraad of minder. Naarmate de technologie zich ontwikkelt, kunnen studenten ook een toename van banen zien voor digitale animators. Veel studenten volgen banen in traditionele media zoals film en televisie, maar veel werk is ook te vinden in online arena's. Sommige carrièreposities omvatten digitale animator, webontwerper, digitale adverteerder, ontwerper van videogames en meer.

Universiteiten over de hele wereld bieden een MA in Animatie. Studenten kunnen ook leren op afstand door middel van online cursussen die het behalen van een diploma van huis mogelijk maken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.