Keystone logo

20 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Amerikaanse studies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Amerikaanse studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Amerikaanse studies

Veel studenten die willen hun academische studies verder dan een bachelor's degree blijven kiezen voor een master's degree na te streven. Deze geavanceerde-niveau graad biedt gespecialiseerde studie in een bepaald gebied van belang en is een voorwaarde voor verdere soorten gerichte studie zoals doctoraatsprogramma's.

Wat is een MA in American Studies? Simpel gezegd, het programma biedt studenten gespecialiseerde studie van de cultuur en het erfgoed van Amerika. Daartoe studenten hebben de neiging om de Amerikaanse samenleving te bestuderen door middel van een verscheidenheid van verschillende disciplines, waaronder sociologisch, sociaal-economische, politieke en literaire, een paar te noemen. Daarnaast hebben veel studierichtingen bieden hun eigen unieke focus en benadering van Amerikaanse studies, zoals het geven van trainingen bij de uitvoering van publieke geesteswetenschappen en educatieve programma's of de dynamiek van culturele verandering. Sommige programma's hebben studenten kiezen een onderwerp van onderzoek van belang hun laatste jaar, zoals Afro-Amerikaanse studies of Indiaanse invloeden.

Er zijn tal van voordelen van het verdienen van een MA in American Studies. De meeste studenten wijzen op de goed afgeronde, intellectuele vorming dat de mate biedt. Veel programma's bieden studenten stagemogelijkheden hun laatste semester van de studie, die zowel praktische ervaring en waardevolle contacten biedt.

De kosten van het verdienen van een MA in American Studies verschillen per school en door de locatie van de school. Voor een meer nauwkeurige boekhouding van de cursus en registratierechten, rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school.

Afgestudeerden met een MA in American Studies vinden banen in diverse sectoren, waaronder de media, reclame, marketing en politieke overheden. Populaire loopbaankeuzes onder afgestudeerden behoren journalistiek, uitgeverij, omroep, onderwijs en bibliotheekwezen. Sommige afgestudeerden gebruiken de mate als een springplank naar een doctoraal programma in de Amerikaanse studies of andere disciplines.

Er zijn veel mogelijkheden om een ​​MA in American Studies te verdienen in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Programma's op buitenlandse instellingen hebben de neiging om een ​​uniek perspectief op het veld te bieden. Veel scholen bieden ook online programma's voor de graad. Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.