Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 10 Masters of Arts  (MA) in Afrikaanse studies 2023

10 MA Opleidingen in Afrikaanse studies 2023

Overzicht

Een master's degree is het eerste niveau van de post-bachelor. Dit typisch tweejarige programma bouwt voort vaak op het gebied bestudeerd onder de bacheloropleiding, maar een persoon die een bachelor's kan meestal streven naar een master's op elk gebied. In praktische zin, kan een master's degree worden beschouwd als een paspoort aan het hoger onderwijs of gewoon betere vooruitzichten baan.

Wat is een MA in African Studies? Deze unieke graad proffers geavanceerde kennis in de arena van de sociale, economische, taalkundige en gemeenschappelijke factoren van de Afrikaanse samenleving. Deze rijke gebied van de studie brengt een verscheidenheid aan disciplines, en studenten kunnen een gevarieerde selectie van cursussen, waaronder de Afrikaanse taalkunde, politieke wetenschappen, geschiedenis en aardrijkskunde verwachten. Typische masters-level Afrikaanse studies cursussen zal ook een hoge mate van analytisch schrijven, onderzoek en seminars ontworpen om theoretische en kritisch denken vaardigheden te vergroten.

De voordelen van een master's degree in de Afrikaanse studies omvatten het verkrijgen van waardevolle inzicht in een belangrijke continent in onze steeds meer geglobaliseerde samenleving. Het bezit van een graduaat maakt meestal een meer concurrentie op de arbeidsmarkt.

De kosten voor een dergelijke mate zal afhangen van het type school u, accuraat zijn programma, onder andere factoren. Voor meer informatie, bel dan uw toekomstige school.

Afwerking van een master's degree in de Afrikaanse studies zal over het algemeen komt u in aanmerking voor een verscheidenheid aan unieke en waardevolle arbeidsplaatsen, zoals antropoloog, vertaler, of buitenlandse hulpverlener. U kunt ook werken een aantal posities met cultureel bepaalde non-profitorganisaties. Veel afgestudeerden zullen academische carrière na te streven. Die kunnen bestaan ​​uit de geschiedenis en zelfs literatuur banen van de basisschool tot en met het college-niveau.

Zorg dat u opvalt is de sleutel tot het krijgen van uw voet tussen de deur bij uw droomjob. Krijg op weg naar je doelen vandaag.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Afrikaanse studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat