Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Masters of Arts  (MA) in Accessoire-ontwerp 2023

6 MA Opleidingen in Accessoire-ontwerp 2023

Overzicht

Veel hogeronderwijsinstellingen bieden een Master of Arts (MA) aan op het gebied van onderzoek met podiumkunsten en beeldende kunst. Het wordt toegekend aan studenten die zich hebben verdiept in complexe cursussen en in-class werkervaring. Bovendien hebben degenen die een hogere graad behalen, doorgaans een beter begrip van de discipline en verdienen ze typisch meer in de beroepsbevolking.

Wat is een MA in het ontwerpen van accessoires? In deze studierichting leer je over de verschillende aspecten van het ontwerpen, creëren en op de markt brengen van items zoals handtassen, schoenen en sieraden. Je krijgt de kans om trends in design te bestuderen, nieuwe ideeën te ontwikkelen en te leren hoe je je stijl kunt communiceren met potentiële kopers. Je hebt misschien ervaring in het maken van patronen en het maken van prototypen. U kunt leren een businessplan te schrijven en partners te vinden.

Tijdens het werken aan een Master in het ontwerpen van accessoires, kunt u werken met professionals die al succes in de praktijk hebben ervaren. Dit kan je helpen beter voorbereid te zijn om je eigen mode- of textielcarrière te lanceren. In plaats van te hopen dat uw ideeën verhandelbaar zijn, kunt u leren hoe u ze zo kunt maken.

Het behalen van een masterdiploma kan enkele honderden uren cursussen kosten. Elk programma is anders, dus neem contact op met je school van keuze om de collegegeldprijs te bepalen en om meer te weten te komen over mogelijkheden voor beurzen.

Afgestudeerden kunnen verwachten om succes te vinden in loopbanen als mode- en textielontwerpers. Je kunt zelfstandig werken om je eigen merk te creëren of samen te werken met gevestigde bedrijven. Je studie en ervaring kunnen je helpen om je voor te bereiden op het werken als manager voor productielijnen voor schoenen of accessoires. Modehuizen die producten zoals sjaals en schoenen maken, kunnen uw vakkennis waarderen en u aan het werk helpen bij het ontwerpen en maken van producten.

Meld u vandaag aan om uw droom van een toekomst in de mode-industrie te lanceren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Mode
  • Accessoire-ontwerp
Vakgebieden
  • Mode (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat