Keystone logo

4 MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Abrahamitische studies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Abrahamitische studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Abrahamitische studies

Een MA, of Master of Arts, is een graduaat toegekend aan studenten die een curriculum van geavanceerde cursussen af ​​te ronden. Het kan een terminal graad in en van zichzelf te zijn, of het kan ontvangers voor promotie-level studie voor te bereiden.

Wat is een MA in Abrahamitische Studies? Een MA in Abrahamitische Studies is een diploma dat de studie van religies, zoals het jodendom, de islam en het christendom binnen globale en historische perspectieven bevat. Studenten die onderwerpen zoals filosofie, wereldwijde studies en religie bestudeerd terwijl het verdienen van hun bachelordiploma kunnen goed geschikt voor deze graduaat zijn. Aangezien veel van de studie zal worden in het Arabisch of Hebreeuws teksten, zult u waarschijnlijk nodig zijn om cursussen te volgen in een of beide van deze talen, en de rest van je cursussen zullen waarschijnlijk richten op het bestuderen van verschillende religieuze stukken.

Sommige studenten voeren een MA in Abraham Studies naar een graad in de theologie of goddelijkheid aan te vullen en te streven prediking.De mate kan u ook in aanmerking komen om lessen over religie te leren op de middelbare school of universiteit niveau. De diepgaande kennis van de leerlingen te krijgen uit het programma gunstig zou zijn in een verscheidenheid aan toepassingen.

De kostprijs van een MA kan groter zijn dan de kosten van undergraduate cursussen, maar het zal nog steeds variëren sterk afhankelijk van het programma dat u kiest. Contact opnemen met de bekentenissen kantoor op de school waar je solliciteert is de beste manier om nauwkeurige informatie over collegegeld te krijgen.

Een MA in Abrahamitische Studies kunnen u voorzien van de vaardigheden en kennis om je specialisatie toe te passen door middel van een doctoraat programma of een baan in het veld. Jobs prospects onder meer ministerie, academici, schrijven en onderzoek. Als u in staat om onder de knie Hebreeuws of Arabisch tijdens het programma zijn, kan deze u voorzien van nog meer veelbelovende kansen.

Er kan part-time of online opties beschikbaar voor sommige MA in Abrahamitische Studies programma's.Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.