Keystone logo
Zhejiang Wanli University

Zhejiang Wanli University

Zhejiang Wanli University

Invoering

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), gelegen in Ningbo, beslaat een totale oppervlakte van 95 hectare en bestaat uit Qianhu Campus, Huilong Campus en Zhashan Base. ZWU heeft de mooiste mensgerichte campussen, groen en goed uitgerust, alom erkend door mensen in onderwijskringen. ZWU biedt 47 4-jarige bachelorprogramma's, die uiteenlopende disciplines omvatten, zoals economie, recht, literatuur, wetenschap, techniek, landbouw en management

De afgelopen jaren heeft de universiteit actief deelgenomen aan internationale uitwisselingen en samenwerking met andere universiteiten, waarbij achtereenvolgens relaties zijn aangegaan met meer dan 20 universiteiten in het VK, Frankrijk, de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Korea, Oekraïne, onder anderen. Bovendien heeft ZWU een nauwe samenwerking met de Universiteit van Nottingham. Dankzij gezamenlijke inspanningen is een nieuwe coöperatieve universiteit opgericht, de University of Nottingham, Ningbo, China (UNNC), die het onderwijssysteem van de University of Nottingham, UK volgt.

Terwijl we onze universiteit runnen volgens het principe: “Putting students first; Zorgen voor kwalitatief hoogstaand onderwijs; Ten dienste van de economische ontwikkeling; Toegewijd aan internationalisering”, staat de kwaliteit van het onderwijs altijd centraal. De arbeidsparticipatie van afgestudeerden is zeer positief en afgestudeerden van de universiteit worden alom gewaardeerd door werkgevers.

Statistieken

Op dit moment zijn er meer dan 20.000 voltijdstudenten bij ZWU, met meer dan 1000 medewerkers. ZWU beschikt over veel belangrijke provinciale en gemeentelijke specialiteiten en disciplines. De universiteitsbibliotheek herbergt een collectie van meer dan 1.200.000 boeken; ongeveer 2.500 tijdschriften, zowel in het Chinees als in vreemde talen; en is uitgerust met "het Closed Mirror Station voor China Academic Journal Net", het "Wanfang Data Service Center" en nog eens 6.000 digitale tijdschriften die beschikbaar zijn op het universitaire netwerk.

    Locaties

    • Ningbo

      Zhejiang Wanli University No.8,South Qian Hu Road , 315100, Ningbo

      Vragen