Keystone logo
Zhejiang University of Science and Technology Master in toegepaste statistiek
Zhejiang University of Science and Technology

Master in toegepaste statistiek

Hangzhou, China

2 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CNY 25.000 / per year

Op de campus

Invoering

"De master degree afgestudeerde studenten van de toegepaste statistiek" project biedt een solide basis voor de theoretische statistiek, het verstrekken van uitgebreid onderwijs op het gebied van toegepaste statistiek, en het verstrekken van big data-analyse en praktische projecten. Afgestudeerden zijn werkzaam in de hele wereld, waarbij velden, met inbegrip van alle sectoren van de samenleving, de economische en financiële industrie, overheid en business management, sociaal onderzoek en analyse, en statistische analyse van alle soorten van big data. De master in Toegepaste Statistiek is ontworpen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bedrijfsleven, de industrie, de landbouw, bosbouw, visserij, het bedrijfsleven, de overheid of wetenschappelijk onderzoek.

Voor de masteropleiding Toegepaste Statistiek moeten studenten een bachelordiploma hebben. De professionele achtergrond is geneigd om studenten te werven op het gebied van statistiek, wiskunde, techniek, natuurkunde, economie, financiën, management, informatica, enzovoort.

In de basiscursus moeten studenten de volgende vier vakken leren: de minimale wiskundeachtergrond, de twee-semester calculus, een calculuscursus gebaseerd op noncalculus en een matrixalgebra.

Voordeel inschrijving

Voor dit project hebben leerlingen twee opties:

  • Optie I is gericht op de steekproefanalyse en statistische analyse van de economische en financiële industrie, de onderneming en het overheidsmanagement.
  • Optie II is de grote data wetenschap en grote data statistische analyse van verschillende industrieën. Vergeleken met optie I is deze selectie meer gericht op computerwetenschap, zoals databases, gegevensopslag, verwerking van grote gegevens, enzovoort.

Studenten die professionele kennis hebben op het gebied van statistiek, toegepaste wiskunde, techniek of informatica, kunnen dit in 2 jaar afronden. De major moet in de herfst beginnen en in de lente eindigen.

Voor studenten die niet goed voorbereid zijn, kan de Zhejiang University of Science and Technology de vereiste cursussen van de major inhalen, waardoor de tijd die nodig is om het diploma te halen toeneemt, een semester of twee semesters langer wordt en de school in de herfst of lente begint.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen