Keystone logo
Zurich University of the Arts

Zurich University of the Arts

Zurich University of the Arts

Invoering

Met ongeveer 2.800 studenten en 650 docenten is de Zürcher Hochschule der Künste een van de grootste kunstacademies in Europa. Het studie- en onderzoeksprogramma bestrijkt de gebieden design, film, schone kunsten, muziek, dans, theater, transdisciplinariteit en het onderwijzen van kunst en design. De universiteit heeft ook tal van expositie- en performance-locaties waar de resultaten van de training openbaar gemaakt kunnen worden.

De Zürcher Hochschule der Künste van de Zürich University of Applied Sciences ZFH en is een staatsuniversiteit met een eigen rechtspersoonlijkheid.

Bachelor en Master onderwijs

Een Bachelor of Arts (BA) opleiding duurt drie jaar en kan worden afgerond aan het ZHdK in de volgende disciplines: kunsteducatie, hedendaagse dans, design, film, kunst

Master-programma's (MA) duren meestal drie tot vier semesters full-time. ZHdK biedt de volgende Master of Arts aan: Kunsteducatie, Compositie en Theorie, Ontwerp, Film, Schone Kunsten, Muziekprestaties, Gespecialiseerde muziekprestaties, Muziekeducatie, Theater, Transdisciplinariteit.

Daarnaast zijn er een breed scala aan cursussen voor permanente educatie, waaronder de Master of Advanced Studies (MAS), het Diploma of Advanced Studies (DAS) en het Certificate of Advanced Studies (CAS).

Locaties

  • Zürich

    Zurich University of the Arts Pfingstweidstrasse 96 8005 Zürich Switzerland, , Zürich

Vragen