Keystone logo
Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Invoering

De wereld verbinden, de toekomst vormgeven

Zhejiang University International Business School (ZIBS) werd in november 2018 opgericht op de ZJU International Campus in Haining om academische en zakelijke uitwisseling tussen het Westen en het Oosten te vergemakkelijken.

Onze nieuw opgerichte business school heeft de wereldwijde initiatieven van ZJU versneld en zal een toonaangevende wereldwijde business school worden in het tijdperk van de nieuwe economie. Het hoofdkantoor van ZIBS bevindt zich in de Yangtze River Delta, een centrum van innovatie en een van 's werelds meest dynamische regio's. Onze visie is om een toonaangevend wereldwijd ecosysteem te worden met bedrijfseducatie als een van de belangrijkste pijlers, met een bijzondere focus op nieuwe technologieën, nieuwe economie en nieuwe financiering. Wij zijn van mening dat nieuwe generaties bedrijfsleiders en ondernemers, door onze verantwoordelijkheden als wereldwijde opvoeders met succes te vervullen, op hun beurt hun sociale verantwoordelijkheden zullen vervullen en zullen bijdragen aan het welzijn van het bedrijfsleven en de samenleving als geheel.

Door samen te werken met de Academy of Internet Finance en het Institute of China Studies, biedt ZIBS momenteel een International Master of Business Administration (iMBA)-programma aan met twee formaten: parttime en fulltime, en de Master of China Studies, speciaal ontworpen voor internationale studenten. Ons Executive Education Center biedt programma's over een breed scala aan onderwerpen, zowel voor open inschrijving als op maat gemaakte bedrijfsbehoeften in China en daarbuiten.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134962_pic1.jpg" alt="134962_pic1.jpg" data-json="{"author":"©

In september 2020 heeft ZIBS drie nieuwe opleidingen gelanceerd om te voldoen aan de behoeften van studenten en zakelijke recruiters. International Master of Finance (iMF), International Master of Communication and Business (iMCB) en Bachelor of Global Communication and Management (GCM). Elk van deze programma's staat open voor zowel Chinese als internationale studenten.

Met een erfenis van academische excellentie, innovatie en ondernemerschap uit China omarmt en belichaamt ZIBS de toekomst. De business school bereidt verantwoordelijke en aspirant-leiders, en het ecosysteem dat het bedient, voor op de uitdagingen van een steeds complexere mondiale zakelijke omgeving. Door mensen en ideeën met elkaar te verbinden, geeft ZIBS vorm aan de toekomst van het bedrijfsleven in het nieuwe mondiale economische tijdperk.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134961_pic5.jpg" alt="134961_pic5.jpg" data-json="{"author":"©

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134963_pic3.jpg" alt="134963_pic3.jpg" data-json="{"author":"©

Onze campus

Zhejiang University International Campus ligt ten noorden van Juanhu Park in Haining en beslaat 200 hectare. Het is een buitengewone internationale gemeenschap vol creativiteit, energie en ondernemersgeest. Studenten genieten niet alleen van internationale standaard vrije kunsten en professioneel onderwijs, maar hebben ook de mogelijkheid om samen te werken met partners over de hele wereld, in een rijke en kleurrijke leefomgeving.

Voedselservices

Er zijn drie kantines op onze campus: Grote Kantine, Halal restaurant en ons Fusion Café. De kantine biedt dagelijks een grote mix van westerse en Chinese gerechten. Het Halal-restaurant biedt een verscheidenheid aan halal-gerechten en heeft late openingstijden. Studenten, docenten en personeel komen samen om te genieten van het culinaire aanbod van zowel Oost als West.

Accommodatie

Alle studenten op de campus wonen in een van onze vier residentiële hogescholen. De units zijn uitgerust met een eigen eenpersoonskamer met opbergruimte, een bureau en een bed, met een gedeelde badkamer en keukenfaciliteiten. Residentiële hogescholen bieden ook voldoende studie- en gemeenschappelijke ruimtes voor hun bewoners.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134960_pic6.jpg" alt="134960_pic6.jpg" data-json="{"author":"©

Bibliotheek

Studenten in ZIBS hebben toegang tot een breed scala aan bibliotheekbronnen, van boeken en tijdschriften tot elektronische databases en artikelen. Naast de klokkentoren is de bibliotheek een van de herkenningspunten van de internationale campus. Het staat aan de noordoostkant van het centrale meer en is een elegant achthoekig gebouw van drie verdiepingen met een oppervlakte van 9606 vierkante meter, zeshonderd zitplaatsen en duizenden boeken.

Gymnasium

De sportschool biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur en is elke dag geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Het zwembad van Olympische afmetingen is elk jaar geopend van mei tot september. Er is een groot aantal sportfaciliteiten op de campus, waaronder badminton, tennis, squash, basketbal, voetbal en meer. Faciliteiten zijn te allen tijde open voor persoonlijk gebruik.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134965_pic4.png" alt="134965_pic4.png" data-json="{"author":"©

Het leven in Haining

De internationale campus bevindt zich in Haining, in de provincie Zhejiang, en valt onder de jurisdictie van Jiaxing. Het is slechts 35 minuten met de hogesnelheidstrein van het bruisende Shanghai en 20 minuten van het prachtige Hangzhou. De stad heeft meer dan 800.000 inwoners en staat vooral bekend om zijn leerindustrie, wetenschapspark, kleurrijke lantaarns en spectaculaire boreale getijden in de Qiantang-rivier.

Haining werd gestemd in de top 10 van de Forbes-enquête van de belangrijkste steden op het vasteland van China en stond op de 18e plaats in de lijst met de 100 beste steden van China. Het is een snelgroeiende stad, waar elke dag nieuwe winkels en hotels worden gebouwd. Nieuwe high-end winkels zoals Prada en Gucci vinden hun weg naar de stad, met zijn groeiende internationale gemeenschap. De metro van Hangzhou wordt uitgebreid naar Haining, met een halte naast de internationale campus, waardoor de toegang tot Hangzhou en de belangrijkste ZJU-campus nog toegankelijker wordt.

Naast de prachtige oude stad heeft Haining ook een scala aan toeristische trekpleisters, waaronder grote winkelcentra, de leermarkten, bioscopen, musea, prachtige parken en een verscheidenheid aan bars en nachtclubs.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134964_pic7.jpg" alt="134964_pic7.jpg" data-json="{"author":"©

Locaties

Locaties
  • Jiaxing

    718 East Haizhou Road, Haining, 314400, Jiaxing

    Vragen