Keystone logo
Yunnan University Of Finance &  Economics

Yunnan University Of Finance & Economics

Yunnan University Of Finance &  Economics

Invoering

Niet elke jongere in China krijgt de kans om van het studentenleven te genieten. Tegenwoordig zijn er op elke 100 jonge mensen slechts een twintigtal van hen die het geluk hebben de campus van een universiteit te betreden.

Niettemin kan niet elke student zijn opleiding afmaken en zijn stempel drukken zoals anderen op de universiteit. Terwijl studenten hun studentenleven gaan leiden door een keuze te maken, bevordert het college ook selectief haar studenten. We hopen dat degenen die voor Yunnan University of Finance and Economics (YUFE) hebben gekozen, degenen zijn met een toekomstvisie en de ambitie om deze te realiseren. Maar toch gaan we niet ontkennen dat utilitair denken een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een universiteit. Sommige van uw familieleden of vrienden kunnen u bijvoorbeeld overtuigen om u in te schrijven voor YUFE vanwege de uitvoerbaarheid ervan, en misschien is dat echt een van onze sterke punten: de effectieve kennis- en vaardigheidstraining die door de universiteit wordt gegeven, kan veel bijdragen aan uw persoonlijke ontwikkeling in de toekomst. De hulp die het geeft aan iemands algehele ontwikkeling is echter beperkt. Wat we onze studenten willen leren, zijn zorgen over de samenleving, over zichzelf, over anderen, en ook over een professionele en pragmatische geest, zodat ze een gezonde persoonlijkheid, mentaliteit en lichaamsbouw kunnen verwerven, evenals de vaardigheden en kennis die nodig zijn in de moderne tijd. wereld. En wanneer onze studenten de universiteit verlaten, kunnen ze actief hun rol spelen op verschillende gebieden, bijdragen aan de samenleving en tegelijkertijd hun eigen carrière opbouwen.

Het is moeilijk om alle kennis en vaardigheden onder de knie te krijgen, en nog moeilijker om de waarheid in het leven te kennen. Hoewel YUFE een gunstige omgeving kan creëren om te studeren, zijn we nog steeds niet in staat om de droom van elke student te realiseren. Wat we bieden is een kans om te groeien voor duizenden jonge mensen, terwijl ze hun eigen "motoren" ontwerpen en bouwen voor groei op de lange termijn.

En dat is de essentie van het studentenleven. We hopen oprecht dat je hieraan vasthoudt wanneer je voor YUFE kiest en onafhankelijk denkt om de relatie tussen universiteit en persoonlijke ontwikkeling aan te pakken. Als je dat kunt, dan geloven we dat YUFE echt een waardevolle keuze in je leven zal zijn, en dat je een zinvol en vruchtbaar studentenleven zult hebben.

Locaties

  • Chuxiong Yi Autonomous Prefecture

    Cai Jia Xiang,85, , Chuxiong Yi Autonomous Prefecture

    Vragen