Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
York College Online

York College Online

York College Online

Invoering

De missie van York College is om levens te transformeren door middel van Christus-gecentreerde onderwijs en studenten voor een leven lang dienst aan God, gezin en de samenleving uit te rusten.

Waarden Transformeren

York College bestaat om Gods transformerende werk te ondersteunen in het leven van mensen. Curriculaire en co-curriculaire programma's en ervaringen van plan om de hele gemeenschap leiden tot een positieve uiting van geestelijke waarden.

Onderwijzen

Academic ontdekking is een door God eren streven gekenmerkt door het streven naar waarheid en onderzoek in het kader van de intellectuele disciplines. De verantwoordelijke omgang met de academische vrijheid biedt christelijke geleerden mogelijkheden om zowel een diverse wereld en hun geloof te ontdekken.

Uitrusten

Een snel veranderende professionele, sociale en technologische omgeving schrijft voor dat elke leerling wordt aangemoedigd om kritisch denken en kennis integratie vaardigheden toe te passen en te evalueren veranderende omstandigheden in de context van het geloof.

Dienen

Service is de wijze waarop mensen van God leven van hun geloof. Christus roept ons op om het leven van de dienstverlening door het geloof tot uitdrukking, zowel lokaal als wereldwijd, zoals we inspelen op mogelijkheden om de behoeften van anderen.

Goals

Studenten zullen:

opzettelijk worden gebracht van aangezicht tot aangezicht met Jezus en zijn leer, waardoor een transformatie naar zijn gelijkenis bemoedigend. (transformeren) bereiken een institutionele norm voor schriftelijke en mondelinge communicatie dat succes in een verscheidenheid van instellingen ondersteunt. (onderwijzen) worden ingevoerd om de integratie van kennis door middel van de tradities in overeenstemming met een liberal arts onderwijs. (onderwijzen) uitgerust zijn om een ​​leven lang te leren geworden. (uitrusten) ervaring voortdurende engagement in dienst mogelijkheden (campus-based, lokaal, regionaal en mondiaal) en regelmatige deelname aan organisaties en activiteiten die rechtstreeks verband houden met hun gekozen academische discipline en carrière doelen. (dienen)

Locaties

  • York

    York College, 1125 E 8th St., NE 68467, York

Vragen