Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

Invoering

Missie en geschiedenis

Op de Wurzweiler School of Social Work wordt onze missie weerspiegeld in onze geschiedenis. We openden onze deuren aan Yeshiva University in 1957 als Amerika's enige afgestudeerde school voor maatschappelijk werk onder Joodse auspiciën in een universitaire setting.

Door onze geschiedenis heen en met de volledige steun van de universiteit hebben we een steeds groter wordend kiesdistrict bereikt. Hoewel we begonnen als een school voor maatschappelijk werk voor groepswerkers, die de behoefte van Joodse gemeentelijke instanties weerspiegelde aan personeel dat goed is voorbereid op deze discipline, gingen we snel over tot het aanbieden van de volledige volgorde van het behandelen van zaken.

In 1974 lanceerden we met de hulp van een demonstratiesubsidie van de Federation of Jewish Philanthropies of New York de reeks maatschappelijk werk voor de gemeenschap. Dit werd een integraal onderdeel van het reguliere aanbod van Wurzweiler, met cursussen in administratie en onderzoek die speciaal voor onze studenten zijn ontworpen.

In 1984 werd het leerplan gereorganiseerd om tegemoet te komen aan nieuwe behoeften in het veld en om onze studenten in staat te stellen meer vertrouwd te raken met computers in sociale diensten, terwijl aanvullende veranderingen de veranderende accreditatienormen weerspiegelden.

In 1966 begonnen we met een doctoraatsstudie in de sociale zekerheid, met de graad DSW, doctor in de sociale zekerheid. In april 2000 keurde het New York State Department of Education, na een intensieve zelfstudie en extern onderzoek, de wijziging van de graad goed in PhD, Doctor of Philosophy in Social Welfare.

We vierden onze gouden verjaardag met een grote academische conferentie in New York City in 2007, en onze accreditatie door de Commission on Accreditation of the Council on Social Work Education werd onlangs herbevestigd tot juni 2025.

In een oogopslag

  • Kleine, gepersonaliseerde lessen die concepten bieden om de theorie in de praktijk te brengen.
  • Faculteiten die experts zijn in hun vakgebied en wetenschappelijk personeel die begeleiding bieden.
  • Flexibiliteit in formaat van fulltime tot parttime en handige lestijden door de week en op zondag.

Maak van je passie een carrière

Onze instructeurs en academisch personeel zetten zich in voor het bevorderen van een inclusieve gemeenschap van leren, betrokkenheid en netwerken. Afgestudeerden van onze programma's bevinden zich in een loopbaan op scholen, non-profitorganisaties, ziekenhuizen, maatschappelijke organisaties, privépraktijken en nog veel meer.

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • New York

    West 185th Street,500, 10033, New York

    Vragen